Onderwijs Scholingen Menukaart Docentprofessionalisering

Over de menukaart

De Radboudumc Health Academy ondersteunt docenten en begeleiders bij hun professionele ontwikkeling. Om aan te sluiten bij de leerbehoefte van docenten, werken wij met een menukaart.

lees meer

Over de menukaart

Bekijk de menukaart Docentprofessionalisering

Op de Menukaart Docentprofessionalisering vind je diverse onderwerpen met betrekking tot toetsing, het ontwikkelen en uitvoeren van onderwijs. Wil jij je bijvoorbeeld aan de slag met activerend onderwijs, e-learning, team based learning of het ontwikkelen van toetvragen? Lees dan snel verder!

Hoe werkt het?

Bekijk de menukaart en zoek een onderdeel dat aansluit bij je leervraag, zoek 3 of meer collega’s met dezelfde leervraag en meld je aan via birgit.rissenbeek@radboudumc.nl! Wij koppelen jullie aan een expert die samen met jullie aan de slag gaat met jullie leervraag, op een moment dat jullie zelf samen plannen. Je kunt denken aan collega’s van je afdeling, opleiding, kwalificatietraject, noem maar op, zolang ze maar met dezelfde vraag op onderwijsgebied aan de slag willen.

Voor wie?

De cursussen van de Menukaart Docentprofessionalisering zijn kosteloos beschikbaar voor alle docenten die onderwijs geven binnen de academische- en zorgopleidingen van het Radboudumc.


Meer weten

Birgit Rissenbeek
Projectmedewerker

(06) 11 77 49 85
contact
  • Medewerkers
  • Intranet