Over de menukaart

Bekijk de menukaart Docentprofessionalisering

Op de Menukaart Docentprofessionalisering vind je diverse onderwerpen met betrekking tot toetsing, het ontwikkelen en uitvoeren van onderwijs. Wil jij je bijvoorbeeld aan de slag met activerend onderwijs, e-learning, team based learning of het ontwikkelen van toetvragen? Lees dan snel verder!

Hoe werkt het?

Schrijf je via de online leeromgeving in voor een cursus in het kanaal Docentprofessionalisering (open de link in google chrome). Na inschrijving zie je of er al een event staat gepland. Schrijf je in voor dit event.

Geen (passende) datum? Geef je interesse in een cursus aan via de knop ‘hou me op de hoogte’.  Bij voldoende interesse in een cursus prikken we in overleg een datum. Door te kiezen voor ‘hou me op de hoogte’ krijg je een melding op het moment dat er een datum is ingepland, zodat je je kunt inschrijven.

Voor wie?

De cursussen van de Menukaart Docentprofessionalisering zijn kosteloos beschikbaar voor alle docenten die onderwijs geven binnen de academische- en zorgopleidingen van het Radboudumc.

Onderwijs Alle scholingen Menukaart Docentprofessionalisering

Over de menukaart

De Radboudumc Health Academy ondersteunt docenten en begeleiders bij hun professionele ontwikkeling. Om aan te sluiten bij de leerbehoefte van docenten, werken wij met een menukaart. lees meer

Meer weten

Rhea Elferink
Projectmedewerker

(06) 11 77 49 85
contactformulier

Scholing Teach the teacher

Vanaf najaar 2023 verzorgt de RHA geaccrediteerde didactische nascholingen voor opleiders en supervisoren van a(n)iossen. 

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet