Onderwijs Scholingen Opleiding tot gynaecoloog

Over de opleiding

Om gynaecoloog te worden, start je met de opleiding Geneeskunde. Daarna solliciteer je naar een opleidingsplaats op de afdeling Gynaecologie in een universitair medisch centrum. Deze specialisatie duurt nog eens 6 jaar.

Aanmelden

Bekijk de sollicitatieprocedure in het 'Reglement van sollicitaties voor aios-plaatsen V&G, Cluster Nijmegen 2017' naar het reglement (pdf)

Meer weten? Neem contact op

Elly van Boxtel
Coördinator Opleiding

(024) 361 48 50
contact

In het kort

  • Artsen met BIG registratie.

Waarom naar het Radboudumc?

Regionale ziekenhuizen verwijzen patiënten naar onze afdeling voor een aantal bijzondere medische verrichtingen.

lees meer

Waarom naar het Radboudumc?

Regionale ziekenhuizen verwijzen patiënten naar onze afdeling voor een aantal bijzondere medische verrichtingen. De afdeling beschikt over bijzondere voorzieningen en specifieke deskundigheid voor de opvang van ernstig zieke zwangeren en zwangeren van wie de zwangerschap wordt bedreigd (bijv. door vroeggeboorte). De polikliniek Prenatale Diagnostiek beschikt over alle mogelijkheden om al tijdens de zwangerschap de kans te bepalen dat het kind het syndroom van Down heeft en om gericht te zoeken naar een bepaalde aandoening. In Nederland kunnen patiënten voor deze vormen van zorg alleen terecht in universitair medische centra en een aantal grote algemene ziekenhuizen.

Locatie

Ingang: Hoofdingang
Route: 791

bekijk route

Locatie

Bezoekadres

Verloskunde en Gynaecologie
Radboudumc hoofdingang
Geert Grooteplein Zuid 10
6525 GA Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Geert Grooteplein Zuid 10
Ga naar binnen bij: Hoofdingang
Volg route 791 (Verloskunde en Gynaecologie)

Afdeling Neonatologie

Op de afdeling neonatologie behandelen we te vroeg geboren kinderen, kinderen die tijdens de bevalling in moeilijkheden zijn geraakt en kinderen met aangeboren afwijkingen.

lees meer