Over RODIN

De Regionale Onderwijs Dagen Interne geneeskunde Nijmegen worden meerdere keren per jaar verzorgd. Vanwege het grote aantal aios in de regio wordt elk onderdeel tweemaal gegeven. Elke dag wordt verzorgd door een van de intern geneeskundige disciplines, waarbij twee onderwerpen worden behandeld.

lees meer

Over RODIN

De keuze van de onderwerpen wordt ingegeven door de opleidingseisen en het Opleidingsplan Interne Geneeskunde.

Voor iedere opleidingsdag moet men zich voorbereiden met behulp van literatuur en zelfstudieopdrachten, te vinden in EduGroepen. De onderwerpen zullen worden behandeld aan de hand van probleemgeoriënteerde casus en besprekingen in werkgroepen naast plenaire sessies. Aan het eind van de middag wordt een digitale toets afgenomen (openboekexamen) waarna de dag wordt afgesloten met een quiz waarbij de aios uit de verschillende ziekenhuizen het tegen elkaar opnemen

De opleidingsdagen zijn verplicht voor de internist in opleiding en voor aios met een vooropleiding interne geneeskunde. In een onderwijscyclus van 4 jaar zullen de verplichte onderwerpen de revue passeren. De internist in opleiding moet het volledige programma doorlopen (20 verschillende onderwijsdagen).

 


Meer weten? Neem contact op

Marleen Bitter
Projectmedewerker

(06) 25 20 16 42
contact

In het kort

  • De opleidingsdagen zijn verplicht voor de internist in opleiding en voor aios met een vooropleiding interne geneeskunde van de ziekenhuizen:

    lees meer


    Voor wie

    De opleidingsdagen zijn verplicht voor de internist in opleiding en voor aios met een vooropleiding interne geneeskunde van de ziekenhuizen: Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, Ziekenhuis Rijnstate, Slingeland Ziekenhuis, Jeroen Bosch Ziekenhuis, TweeSteden Ziekenhuis en Radboudumc. 

Radboudumc Health Academy Life long learning

Dit is een opleiding van de Radboudumc Health Academy: hét onderwijs- en opleidingsinstituut voor iedereen die in de zorg werkt. lees meer

Locatie

Ingang: Studiecentrum
Route: 77-141

bekijk route

Locatie

Bezoekadres

Studiecentrum
Geert Grooteplein 21
6525 EZ Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Geert Grooteplein 21
Ga naar binnen bij: Studiecentrum
Volg route 77-141