Onderwijs Scholingen Zicht op jezelf spirituele autobiografie schrijven

Over de training

Deze training helpt je zicht te krijgen op je spirituele autobiografie en er woorden aan te geven. Het ‘spirituele’ zit in de gerichtheid op diepgaande en omvormende ervaringen en gebeurtenissen die blijven doorwerken in je leven.

lees meer

Over de training

Deze training helpt je zicht te krijgen op je spirituele autobiografie en er woorden aan te geven. Het ‘spirituele’ zit in de gerichtheid op diepgaande en omvormende ervaringen en gebeurtenissen die blijven doorwerken in je leven. Je gaat zien hoe jij betekenis gaf en geeft aan wat het leven je bracht.

Stapsgewijs loop je aan de hand van enkele grondthema’s een paar keer je leven door. Gaandeweg ontvouwt zich de kaart van je leven en ga je lijnen en verbindingen, halteplaatsen en bestemmingen zien. Aan het einde van de training heb je je spirituele autobiografie geschreven.

De werkwijze is als volgt. We gebruiken verschillende werkvormen. Hoofdmoot is het onder woorden brengen en schrijven, maar we maken ook gebruik van tekenen, werken met beelden, verdiepende vragen leren stellen en dialoog.  De training bestaat uit 6 bijeenkomsten van 3,5 uur, tussen de bijeenkomsten door werk je aan opdrachten.

Begeleiding: drs. Mies Singendonk
 

Meer weten? Neem contact op

Sylvia Ebbeng

(024) 361 33 20
contact

In het kort

  • Geestelijk verzorgers, predikanten en pastores, minimaal 4, maximaal 6.


Locatie

Ingang: Ingang Oost
Route: 941

bekijk route

Locatie

Bezoekadres

Reinier Postlaan 4
6525 GC Nijmegen

Radboudumc KPV-Expertisecentrum Geestelijke Verzorging en Pastoraat
Reinier Postlaan 4
6525 GC  Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Reinier Postlaan 4
Ga naar binnen bij: Ingang Oost
Volg route 941

Aanmelden

Aanmelden kan door uiterlijk 11 januari 2021 het aanmeldformulier te mailen naar sylvia.ebbeng@radboudumc.nl download het formulier

Onderzoek en onderwijs

In ons KPV-Expertisecentrum Geestelijke Verzorging en Pastoraat is al ons onderzoek en onderwijs ondergebracht en het aanbod aan nascholing voor geestelijk verzorgers.

lees meer