Over de tattoopuntjes

Tijdens de voorbereiding kan het nodig zijn dat we enkele kleine tattoopuntjes op uw lichaam aanbrengen. Deze helpen ons om u bij de bestralingen in de juiste houding te brengen. Dankzij deze puntjes kunnen we u elke dag nauwkeurig behandelen. Het aantal puntjes wisselt tussen één en acht en is afhankelijk van het gebied dat we bestralen.

Over de tattoopuntjes

Tijdens de voorbereiding kan het nodig zijn dat we enkele kleine tattoopuntjes op uw lichaam aanbrengen. Deze helpen ons om u bij de bestralingen in de juiste houding te brengen. lees meer

Contact

Afdeling Radiotherapie

Bereikbaar ma-vr 8.00-17.00
(024) 361 45 05

Buiten deze tijden alleen:
spoedeisende klachten WEL gerelateerd aan de bestraling
(024) 3611111
contactformulier

Het plaatsen van tattoopuntjes

Het plaatsen van de tattoopuntjes kan voor korte tijd gevoelig zijn op uw huid, maar geeft geen langdurige pijnklachten. lees meer

Het plaatsen van tattoopuntjes

Het plaatsen van de tattoopuntjes kan voor korte tijd gevoelig zijn op uw huid, maar geeft geen langdurige pijnklachten.

Kunnen er tattoopuntjes geplaatst worden in mijn hals of gezicht?

De tattoopuntjes brengen we aan op uw romp. Het zijn plekken die met kleding aan vaak niet zichtbaar zijn.
 

Zijn de tattoopuntjes blijvend?

De tattoopuntjes zijn semi-permanent: ze vervagen in de loop van de tijd en kunnen jarenlang zichtbaar blijven. Indien dit hinderlijk of onprettig voor u is, kunnen ze met een laserbehandeling worden verwijderd.

Afdeling Radiotherapie

De afdeling Radiotherapie behandelt kanker door middel van bestraling (radiotherapie). Radiotherapie vernietigt kankercellen of remt deze in hun groei.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet