Uw afspraak

Bij bezoek aan de polikliniek meldt u zich bij de receptie. Vervolgens neemt u plaats in de wachtruimte. Uw behandelend fysiotherapeut haalt u daar op. Bel tijdig als u verhinderd bent, dan maken we een nieuwe afspraak met u. Vervolgafspraken maken we met u op de polikliniek. Neem hiervoor uw agenda mee.

Afspraakspreekuur

Het eerste bezoek aan de polikliniek duurt gemiddeld dertig tot 45 minuten. Op de polikliniek Fysiotherapie Centraal werken we met een afspraakspreekuur, om zo de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Toch kan het gebeuren dat u even moet wachten. De medewerkers van de polikliniek doen hun uiterste best de wachttijd te beperken. De volgende afspraken worden genoteerd op een afsprakenbrief. Wilt u wijzigingen in uw persoonsgegevens (zoals adres,  verzekering, huisarts) doorgeven bij de balie?

Wat is fysiotherapie?

Het doel van fysiotherapie is dat u weer zo goed mogelijk functioneert in de omgeving waarin u leeft, woont, werkt of sport. De behandeling richt zich op de gevolgen van uw aandoening voor activiteiten in uw dagelijks leven.

Bereikbaar­heid Radboudumc

Het adres van de hoofdingang is Geert Grooteplein Zuid 10, 6525 GA Nijmegen.

lees meer

Kosten van zorg

Kiest u voor een behandeling in het Radboudumc, dan wilt u natuurlijk weten of uw behandeling wordt vergoed door uw zorgverzekeraar.

lees meer

Uw afspraak

Bij bezoek aan de polikliniek meldt u zich bij de receptie. Vervolgens neemt u plaats in de wachtruimte. Uw behandelend fysiotherapeut haalt u daar op. lees meer

Afdeling Fysiotherapie

Het doel van fysiotherapie is dat u weer zo goed mogelijk functioneert in de omgeving waarin u leeft, woont, werkt of sport. De behandeling richt zich op de gevolgen van uw aandoening voor activiteiten in uw dagelijks leven. Fysiotherapie kan plaatsvinden tijdens een opname of op de polikliniek. lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet