Patientenzorg Poliklinieken Psychiatrie Ontwikkelingsstoornissen

Over ontwikkelings­stoornissen

Wij zijn gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van ADHD, de autismespectrumstoornissen en borderline persoonlijkheidsstoornissen al dan niet in combinatie met een andere psychische of somatische aandoening.

lees meer

Over ontwikkelings­stoornissen

Ontwikkelingsstoornissen beïnvloeden de persoon op al zijn levensgebieden. Wij zijn gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van ADHD, de autismespectrumstoornissen en borderline persoonlijkheidsstoornissen al dan niet in combinatie met een andere psychische of somatische aandoening. Mensen kunnen hier terecht voor diagnostiek en gericht behandeladvies, second of third opinions en (kortdurende) behandeling van ontwikkelingsstoornissen.

Contact

Afdeling Psychiatrie

(024) 361 35 13


Naar uw afspraak adres en route

Bezoekadres

Reinier Postlaan 4
6525 GC Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Reinier Postlaan 4
Ga naar binnen bij: Ingang Oost
Volg route 961

Waarvoor kunt u bij ons terecht?


Autisme

Autisme is een verzamelnaam voor verschillende zogeheten autismespectrumstoornissen. Dat wil zeggen dat deze stoornissen de ontwikkeling van een persoon kunnen beïnvloeden op al zijn levensgebieden.

lees meer

ADHD attention deficit hyperactivity disorder

Bij sommige kinderen en volwassenen overheerst een gebrek aan concentratie en rust. U of uw kind kan moeite hebben met het dagelijkse leven te organiseren en te plannen.

lees meer

Borderline persoonlijkheidsstoornis

Als u een Borderline Persoonlijkheidsstoornis heeft, vindt u het moeiijk om om te gaan met uw emoties en impulsen en heeft u een instabiel zelfbeeld.

lees meer

Onze mensen

  • Medewerkers
  • Intranet