Familieleden van patiënten kunnen gebruikmaken van het Radboudhotel. Dit is een eenvoudig hotel met 17 kamers.

Kosten en faciliteiten

Een overnachting in het Radboudhotel is inclusief ontbijtbuffet, gebruik van linnengoed, handdoeken en washandjes. U kunt betalen met pinpas of creditcard.

lees meer

Kosten en faciliteiten

De prijzen variëren tussen 43 en 64 euro per nacht. Dit is afhankelijk van de kamer en van het een- of tweepersoonsgebruik van de kamer.
Drie kamers hebben eigen douche en toilet. Het merendeel van de kamer deelt douche en toilet met een of enkele andere kamers. Het Klant Contact Centrum bepaalt welke kamer u krijgt.

Alle prijzen zijn inclusief ontbijtbuffet, gebruik van linnengoed, handdoeken en washandjes. Sommige zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten. Informeer hiervoor bij uw zorgverzekeraar. U kunt betalen met pinpas of creditcard. Contant of op rekening betalen is niet mogelijk.

 

Faciliteiten

  • Ontbijtbuffet: maandag t/m vrijdag, 7.30 tot 9.30 uur, weekend en feestdagen, 8.00 tot 10.00 uur
  • Televisie op de kamer
  • Gratis wifi
  • Gratis koffie, thee en chocolademelk
  • Was- en strijkvoorziening
  • Gebruik magnetron en koelkast in  gezamenlijke keuken
  • Spelletjes en lectuur

Roken

In het Radboudhotel mag niet gerookt worden. De dichtstbijzijnde rookzone vindt u bij ingang oost (route 940) buiten bij de betaalautomaat.

Reserveren

U kunt een kamer reserveren via het Klantcontactcentrum, de verpleegkundige of secretaresse van de verpleegafdeling.

lees meer

Reserveren

Overdag
Overdag kunt u een kamer reserveren via het Klantcontactcentrum, de verpleegkundige of secretaresse van de verpleegafdeling.


Buiten openingstijden
Tussen 17.00 uur en 22.00 kunt u een kamer reserveren bij de loge Hoofdingang (het telefoonnummer 18000 wordt automatisch doorgeschakeld).

Sleutels 

U kunt de sleutels ophalen bij de receptie van de hoofdingang van het ziekenhuis na 14.00 uur. Wij vragen u dan naar uw legitimatiebewijs. De receptie is dagelijks geopend van 7.00 – 22.00 uur. Lever de sleutel op de dag van vertrek vóór 11.00 uur in bij deze receptie.


Bereikbaarheid

Ingang: Ingang Oost
Route: 906

bekijk route

Bereikbaarheid

Bezoekadres

Reinier Postlaan 4
6525 GC Nijmegen

U vindt het hotel via routenummer 906 aan de oostkant van het ziekenhuis. De dichtstbijzijnde ingang is ingang oost, Reinier Postlaan 4.
Let op! Het is niet mogelijk om in te checken bij ingang oost. De sleutels haalt u op bij de hoofdingang.
Maar u kunt het hotel ook vinden als u vanaf de hoofdingang door het ziekenhuis loopt en de bordjes met routenummers volgt. Dit is ongeveer 10 minuten lopen. Als u slecht ter been bent, kunt u van maandag t/m vrijdag van 08.30-16.45 uur gebruik maken van een golfkar die u vanaf de hoofdingang naar het hotel brengt. De golfkar rijdt dus niet ’s avonds of in het weekend.

Zowel voor de afstanden binnen het ziekenhuis als voor het verblijf in het Radboudhotel is het belangrijk dat u zelfredzaam bent.
Na 22.00 uur kunt u het hotel alleen binnen met de druppel die aan uw kamersleutel hangt. Houd hiervoor de druppel voor de badgelezer naast de deur om hem te openen.

Parkeren

De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid bij het Radboudhotel is het parkeerterrein bij ingang oost (Reinier Postlaan 4).

Routebeschrijving

Reis naar Reinier Postlaan 4
Ga naar binnen bij: Ingang Oost
Volg route 906

Horeca

Ontbijt zit bij de prijs van een kamer inbegrepen. Voor lunch en diner kunt u terecht in het restaurant van het ziekenhuis.

lees meer

Horeca

Ontbijt zit bij de prijs van een kamer inbegrepen. Voor lunch en diner kunt u terecht in het restaurant in gebouw B van het ziekenhuis. U krijgt hier 15% korting op vertoon van de druppel aan de sleutel van uw hotelkamer. Familie van patiënten die op één van onze verpleegafdelingen zijn opgenomen kunnen ook gebruik maken van een gastenmaaltijd. Zo kunt u samen met uw naaste eten. Let op: de koffiecorner is in het weekend gesloten.

Informatie in andere talen


The Radboudhotel

Family members of patients are welcome to stay at the Radboud Hotel. This unpretentious hotel has seventeen rooms available, offering both single and double occupancy. read more

Das Radboudhotel

Familienangehörige von Patienten haben die Möglichkeit, im Radboudhotel zu übernachten. mehr lesen
  • Medewerkers
  • Intranet