Over het hotel

Familieleden van patiënten kunnen gebruikmaken van Hotel La Boutique. Dit hotel ligt dicht bij het Radboudumc.

lees meer

Over het hotel

Familieleden van patiënten kunnen gebruikmaken van Hotel La Boutique. Dit hotel ligt op loopafstand van het Radboudumc. 

De kamer

Iedere kamer heeft een tweepersoonsbed en eigen sanitair. In het hotel is een magnetron om wat op te warmen en een dakterras waarvan u gebruik kunt maken.

In- en uitchecken

Inchecken kan vanaf 15.00u bij de receptie Hoofdingang Radboudumc. Inchecken kan tot uiterlijk 21.30u. Uitchecken kan op de dag van vertrek tot uiterlijk 11.00u bij de receptie Hoofdingang Radboudumc. 

Parkeren

U kunt gebruik maken van de parkeerplaatsen van het Radboudumc.

Eten

Het onbijt is bij de prijs inbegrepen. Ontbijt is van 7.30-9.30 uur. Heeft u dieetwensen? Fijn als u dat bij de reservering doorgeeft. Vertrekt u voor het ontbijt, dan kan er een ontbijtpakketje worden gemaakt. Voor lunch en diner kunt u terecht in het restaurant in gebouw B van het ziekenhuis. U krijgt hier 15% korting op vertoon van de sleutelpas of sleutelcode van uw hotelkamer. Daarnaast kunt u voor lunch en diner ook terecht bij Valdin (het restaurant van hotel La Boutique).

Reserveren


Kosten

Door te reserveren via het Radboudumc bespaart u kosten ten opzichte van een directe reservering bij La Boutique.

  • €120 per kamer per nacht
  • €3,42 toeristenbelasting per persoon per nacht

Reserveren

U kunt een kamer reserveren via het Klantcontactcentrum, de verpleegkundige of secretaresse van de verpleegafdeling. lees meer

Reserveren

Overdag
Overdag kunt u een kamer reserveren via het Klantcontactcentrum, de verpleegkundige of secretaresse van de verpleegafdeling.


Buiten openingstijden
Tussen 17.00 uur en 22.00 kunt u een kamer reserveren bij de loge Hoofdingang (het telefoonnummer van de receptie (024) 361 37 67 en/of (024) 361 36 32 kunt u gebruiken buiten openingstijden).

Sleutels 

U kunt de sleutels ophalen bij de receptie van de hoofdingang van het ziekenhuis na 15.00 uur. Wij vragen u dan naar uw legitimatiebewijs. De receptie is dagelijks geopend van 7.00 – 21.30 uur. Lever de sleutel op de dag van vertrek vóór 11.00 uur in bij deze receptie.


Adres

Van Peltlaan 4, 6533 ZM Nijmegen
  • Medewerkers
  • Intranet