In gebouw A

In het hoofdgebouw (gebouw A) bevindt zich op de begane grond een gevarieerd aanbod aan winkels en salons. Er is gedacht aan nut, noodzaak en ontspanning.

Aanbod


Medipoint

Voor persoonlijk advies en een groot assortiment aan zorghulpmiddelen kunt u bij Medipoint terecht.

lees meer

Medipoint

Bij Medipoint kunt u zorghulpmiddelen lenen, huren of kopen. Hulpmiddelen die tijdelijk nodig zijn, kunt u lenen in de winkel of bij een uitleenpunt. Denk hierbij aan hulpmiddelen voor revalidatie of herstel na operatie, verpleging thuis of rondom zwangerschap. U kunt bij de winkels terecht voor advies en het uitproberen van verschillende zorghulpmiddelen. Of we komen aan huis en kijken wat er nodig is om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Op medipoint.nl regelt u snel en eenvoudig de belangrijkste zaken online.

We maken deel uit van de Landelijke Adviesdagen voor fietsen en scootmobielen. We bieden advies aan huis en voeren een rollatorcheck uit.

Openingstijden

 • Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Contact

T: (088) 102 01 00

Website: www.medipoint.nl

Social media kanalen:

 

 


Ruimte voor Massage

Massage en massagetherapie voor iedereen in het Radboudumc.

lees meer

Ruimte voor Massage

Maak kennis met massage en massagetherapie in Ruimte voor Massage. Een groepspraktijk die geopend is in de Entree van het nieuwe Hoofdgebouw A, route 675 (naast espressobar, kapsalon en cadeauwinkel). Een massagepraktijk-in-huis dus. Laagdrempelig, met verschillende massages, ruime openingstijden, voor ontspanning en bij klachten. Voor iedereen toegankelijk. 

We bieden stoelmassage, lichaamsmassage, deelmassage van nek-schouders, rug of benen, voetreflexmassage en shiatsu massage(therapie). Bekijk de mogelijkheden en ons aanbod op www.ruimtevoormassage.nl.

Aandacht voor de innerlijke mens 

Bij Ruimte voor Massage werken verschillende therapeuten, die allemaal hetzelfde doel hebben: aandacht geven aan de innerlijke mens, stimuleren van herstel en bijdragen aan een aangenaam verblijf. De massages vinden plaats in de massagepraktijk (gebouw A) óf aan het patiëntenbed. Neem gerust contact met ons op, samen kijken we wat u verder kan helpen.

Wat kan een massage voor u betekenen?

 • een massage helpt om het contact met uw (zieke) lichaam te herstellen.
 • een massage ontspant, stress wordt verlegd naar positieve aandacht en pijn verzacht.
 • een massage vóór een operatie of ingreep is geruststellend en helpt stress verminderen. Een massage is overigens ook goed voor herstel ná een operatie.
 • lichaamsmassage of massagetherapie helpt bij het verminderen van fysieke klachten, emotionele en mentale onrust en pijn.
 • het is bijzonder, heilzaam en fijn om liefdevol en respectvol aangeraakt te worden.
 • een massage is helend en geeft ruimte aan een positief lichaamsbewustzijn. Met reacties als: “Ik voel me echt aangeraakt” en “Ik voel pijn, maar ik kan er in mijn eentje niet bij komen. Tijdens een massage kan ik dat wel” en “Het is confronterend om aangeraakt te worden. Maar ook goed om positief contact te maken met mijn lichaam”.
 • een goede massage is een persoonlijk cadeau voor u en uw lichaam. U kunt genieten van rust, ontspanning, aandacht, adem en ruimte, helemaal voor uzelf.

Day

Day maakt uw dag, met een groot assortiment aan broodjes, salades, snacks en koffie.

lees meer

Day

Day maakt uw dag
Welkom bij Day! Wat brengt uw dag vandaag? Is het een werkdag, feestdag, sportdag of balansdag? Bij Day bieden we wat u nodig heeft, op ieder moment van de dag. Kom gerust eens binnen en ontdek hoe vers, gezond en veelzijdig onze producten zijn: van verse broodjes tot lekkere koffie. Bij alles wat we doen, stellen we de vraag: hoe kunnen we met Day uw dag maken?

Aanbod

Een lekkere koffie gemaakt door een van onze barista’s, verse broodjes, salades en (gezonde) snacks. In welke stemming u ook bent, op ieder moment van de dag kunt u bij ons terecht. We hebben een broodje van de maand en een combideal. 

Openingstijden

 • Maandag tot en met vrijdag: van 08.00 tot 20.00 uur
 • Zaterdag, zondag en feestdagen: van 12.00 tot 20.00 uur

Nieuwe kapper gezocht

Per 1 oktober 2023 hebben wij ruimte voor een nieuwe kapsalon in het Radboudumc. Kent u een gediplomeerde en gespecialiseerde kapper die interesse heeft? Dan komen wij graag in contact.

lees meer

Nieuwe kapper gezocht

Per 1 oktober 2023 hebben wij ruimte voor een nieuwe kapsalon in het Radboudumc. Kent u een gediplomeerde en gespecialiseerde kapper die interesse heeft? Dan komen wij graag in contact.

Waar?

In het (nieuwe) hoofdgebouw van het Radboudumc is per 1 oktober 2023 ruimte voor een nieuwe kapsalon. 

 • De kapsalon is 28m2 groot, verdeeld over twee ruimtes
 • Er zijn op dit moment 3 knipplekken een mobiele haarwasvoorziening, pantry en balie
 • De huidige inrichting is ter overname

Voor wie?

Op deze locatie bestaat de klantenkring uit patiënten, bezoekers en medewerkers.

Wanneer?

Vanaf 1 oktober 2023 is de te huren ruimte beschikbaar en kan een nieuwe kapper starten op deze locatie.

Wat?

Het gaat om reguliere kapperswerkzaamheden. Denk aan: wassen, drogen knippen. Ook het verzorgen van haarwerken en verkoop van hoofdmode bij haarverlies zijn onderdeel van het aanbod. Afhankelijk van de mobiliteit van patiënten, kan behandeling op verpleegkamer noodzakelijk of mogelijk zijn.

Contact

Voor meer informartie of bij interesse kunt u contact opnemen met


Makers en Merken

Wij verkopen trendy en hippe producten, die gemaakt zijn door onze ‘Makers’. Bij ons draait alles om ontwikkeling en groei van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zijn ontzettend trots op ons assortiment!

lees meer

Makers en Merken

Makers & Merken biedt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt de kans om zich te ontwikkelen en door te groeien naar een reguliere baan. Wij vinden dat iedereen recht heeft op zinvol werk en om het beste uit zichzelf te halen. Met begeleiding van onze participatiecoaches lukt dat zeker. We zijn niet voor niets arbeidsspecialist. We zorgen er samen voor dat al onze klanten bij ons heerlijk kunnen winkelen. En zo zien we de eigenwaarde en trots groeien bij onze medewerkers.

Aanbod

We verkopen producten die gemaakt zijn door onze ‘Makers’ en we hebben een uitgebreid assortiment van trendy en hippe ‘Merken’. Onze assistent medewerkers maken diverse producten onder ons eigen label ‘MAAK’. Zoals handgetekend servies, we naaien babybroekjes, mutsjes en knuffels en maken armbanden en kettingen.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur

Contact

06- 86 81 82 64

nijmegen@makersenmerken.nl


Espressobar Vermaat

Er komt altijd een goed moment voor een lekker kopje koffie of thee. In onze espressobar bereiden wij koffie van onze heerlijke bonen en serveren wij snacks die goed voor u zijn. Wij zijn open van maandag t/m donderdag van 8.00-16.00 uur en op vrijdag van 8.00-15.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten.


Kapsalon van Lin stopt per 1 oktober 2023

Kapsalon van Lin verzorgt uw hoofd én haren. Ook kunt u hier terecht voor advies en aanschaf van haarwerken.

lees meer

Kapsalon van Lin stopt per 1 oktober 2023

Kapsalon Lin stopt 

Per 1 oktober 2023 stopt Kapsalon Lin. Vanaf dat moment hebben wij ruimte voor een nieuwe kapper binnen het Radboudumc. Meer informatie vindt u op de pagina Nieuwe kapper gezocht. 

Meer informatie over Kapsalon Lin

Kapsalon van Lin is sinds 2006 actief in het Radboudumc en levert maatwerk voor uw hoofd, haar en haarwerken. Patiënten, medewerkers, bezoekers en andere gasten van het Radboudumc zijn er van harte welkom.   

Aanbod

Bij Kapsalon van Lin vindt u alle type haarverzorgings- en stylingsproducten van de merken Mediceuticals en Schwarzkopfprofesional. Alle producten zijn vegan en de verpakkingen van de producten zijn van gerecycled plastic. De kappers meten haarwerken (pruiken) persoonlijk voor u aan. Na een intakegesprek kunnen zij de haarwerken binnen 2 weken leveren. Ook is er een ruim assortiment aan mutsjes en sjaaltjes.

Prijslijst

Openingstijden

 • Dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Contact

De kapsalon werkt voornamelijk op afspraak. U kunt telefonisch, online of aan de balie van de kapsalon een afspraak maken. Ook kunnen de kappers op de afdeling komen.

 • Medewerkers
 • Intranet