Ruimte voor Massage

Maak kennis met massage en massagetherapie in Ruimte voor Massage. Een groepspraktijk die geopend is in de Entree van het nieuwe Hoofdgebouw A, route 675 (naast espressobar, kapsalon en cadeauwinkel). Een massagepraktijk-in-huis dus. Laagdrempelig, met verschillende massages, ruime openingstijden, voor ontspanning en bij klachten. Voor iedereen toegankelijk. 

We bieden stoelmassage, lichaamsmassage, deelmassage van nek-schouders, rug of benen, voetreflexmassage en shiatsu massage(therapie). Bekijk de mogelijkheden en ons aanbod op www.ruimtevoormassage.nl.

Aandacht voor de innerlijke mens 

Bij Ruimte voor Massage werken verschillende therapeuten, die allemaal hetzelfde doel hebben: aandacht geven aan de innerlijke mens, stimuleren van herstel en bijdragen aan een aangenaam verblijf. De massages vinden plaats in de massagepraktijk (gebouw A) óf aan het patiëntenbed. Neem gerust contact met ons op, samen kijken we wat u verder kan helpen.

Wat kan een massage voor u betekenen?

 • een massage helpt om het contact met uw (zieke) lichaam te herstellen.
 • een massage ontspant, stress wordt verlegd naar positieve aandacht en pijn verzacht.
 • een massage vóór een operatie of ingreep is geruststellend en helpt stress verminderen. Een massage is overigens ook goed voor herstel ná een operatie.
 • lichaamsmassage of massagetherapie helpt bij het verminderen van fysieke klachten, emotionele en mentale onrust en pijn.
 • het is bijzonder, heilzaam en fijn om liefdevol en respectvol aangeraakt te worden.
 • een massage is helend en geeft ruimte aan een positief lichaamsbewustzijn. Met reacties als: “Ik voel me echt aangeraakt” en “Ik voel pijn, maar ik kan er in mijn eentje niet bij komen. Tijdens een massage kan ik dat wel” en “Het is confronterend om aangeraakt te worden. Maar ook goed om positief contact te maken met mijn lichaam”.
 • een goede massage is een persoonlijk cadeau voor u en uw lichaam. U kunt genieten van rust, ontspanning, aandacht, adem en ruimte, helemaal voor uzelf.

In het Radboudumc vindt u verschillende winkels en salons. Hier kunt u bijvoorbeeld cadeau's kopen, maar ook nuttige spullen zoals zorghulpmiddelen. U kunt terecht in een kapsalon of een massage boeken.


In gebouw A

In het hoofdgebouw (gebouw A) bevindt zich op de begane grond een gevarieerd aanbod aan winkels en salons. Er is gedacht aan nut, noodzaak en ontspanning.

Aanbod


Medipoint

Voor persoonlijk advies en een groot assortiment aan zorghulpmiddelen kunt u bij Medipoint terecht.

lees meer

Medipoint

Als er thuis ineens zorg nodig is, voor uzelf of voor een naaste, dan is Medipoint er. Of het nu gaat om advies, of het lenen, huren of kopen van zorghulpmiddelen. Bij Medipoint kunt u terecht met al uw vragen over hulpmiddelen. We denken graag met u mee over langer zelfstandig thuis wonen, hoe u zich makkelijker kunt bewegen en over hulpmiddelen tijdens het herstel na een opname of operatie. Denk hierbij aan hulpmiddelen die u tijdelijk of langer nodig heeft zoals krukken, een rollator of een hoog-laag bed.

Op route 700 naast de Inschrijfbalie vindt u onze winkel. Onze adviseurs staan voor u klaar voor advies en het uitproberen van verschillende zorghulpmiddelen. Of we komen aan huis en kijken wat er nodig is in uw thuissituatie. Voor online advies kunt u terecht op medipoint.nl, gebruik de hulpmiddelenkiezer om te zien welk hulpmiddel bij uw situatie past. Ook vindt u op onze website een overzicht van alle locaties van onze winkels en uitleenpunten.

Openingstijden

 • Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Contact

T: (088) 102 01 00

Website: www.medipoint.nl

Social media kanalen:


Ruimte voor Massage

Massage en massagetherapie voor iedereen in het Radboudumc.

lees meer

Day

Day maakt uw dag, met een groot assortiment aan broodjes, salades, snacks en koffie.

lees meer

Day

Day maakt uw dag
Welkom bij Day! Wat brengt uw dag vandaag? Is het een werkdag, feestdag, sportdag of balansdag? Bij Day bieden we wat u nodig heeft, op ieder moment van de dag. Kom gerust eens binnen en ontdek hoe vers, gezond en veelzijdig onze producten zijn: van verse broodjes tot lekkere koffie. Bij alles wat we doen, stellen we de vraag: hoe kunnen we met Day uw dag maken?

Aanbod

Een lekkere koffie gemaakt door een van onze barista’s, verse broodjes, salades en (gezonde) snacks. In welke stemming u ook bent, op ieder moment van de dag kunt u bij ons terecht. We hebben een broodje van de maand en een combideal. 

Openingstijden

 • Maandag tot en met vrijdag: van 08.00 tot 20.00 uur
 • Zaterdag, zondag en feestdagen: van 12.00 tot 20.00 uur

Makers en Merken

Wij verkopen trendy en hippe producten, die gemaakt zijn door onze ‘Makers’. Bij ons draait alles om ontwikkeling en groei van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zijn ontzettend trots op ons assortiment!

lees meer

Makers en Merken

Makers & Merken biedt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt de kans om zich te ontwikkelen en door te groeien naar een reguliere baan. Wij vinden dat iedereen recht heeft op zinvol werk en om het beste uit zichzelf te halen. Met begeleiding van onze participatiecoaches lukt dat zeker. We zijn niet voor niets arbeidsspecialist. We zorgen er samen voor dat al onze klanten bij ons heerlijk kunnen winkelen. En zo zien we de eigenwaarde en trots groeien bij onze medewerkers.

Aanbod

We verkopen producten die gemaakt zijn door onze ‘Makers’ en we hebben een uitgebreid assortiment van trendy en hippe ‘Merken’. Onze assistent medewerkers maken diverse producten onder ons eigen label ‘MAAK’. Zoals handgetekend servies, we naaien babybroekjes, mutsjes en knuffels en maken armbanden en kettingen.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur

Contact

06- 86 81 82 64

nijmegen@makersenmerken.nl

Website - www.makersenmerken.nl
Facebook -  https://www.facebook.com/makersenmerken
Instagram - https://www.instagram.com/makers_en_merken


Espressobar Vermaat

Er komt altijd een goed moment voor een lekker kopje koffie of thee. In onze espressobar bereiden wij koffie van onze (h)eerlijke bonen en serveren wij snacks die goed voor u zijn. Daarnaast bieden we hier o.a. een breed glutenvrij assortiment aan én daarbij nog verschillende andere allergeenvrije producten.

lees meer

Espressobar Vermaat

Er komt altijd een goed moment voor een lekker kopje koffie of thee. In onze espressobar bereiden wij koffie van onze (h)eerlijke bonen en serveren wij snacks die goed voor u zijn. Daarnaast bieden we hier o.a. een breed glutenvrij assortiment aan én daarbij nog verschillende andere allergeenvrije producten.

Wij zijn open van maandag t/m donderdag van 9.00-15.00 uur en op vrijdag van 9.00-14.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten maar bent u van harte welkom bij een van onze andere restaurants.


Kapperszaak DC Haarzorg

Bij DC Haarzorg kunt u terecht voor de reguliere kappersbehandelingen, maar wij zijn ook gespecialiseerd in haar- en hoofdhuid problematiek. We hebben veel kennis over dit onderwerp in huis door het volgen van trainingen. 

lees meer

Kapperszaak DC Haarzorg

Bij DC Haarzorg kunt u terecht voor de reguliere kappersbehandelingen, maar wij zijn ook gespecialiseerd in haar- en hoofdhuidproblematiek. We hebben veel kennis over dit onderwerp in huis door het volgen van trainingen.

Tijdens uw kappersbehandeling voegen we een vleugje wellness toe, zodat u kunt ontspannen en de drukte en hectiek van de dag even achter u kunt laten. 

Haarwerken en haarstukjes

Patiënten die te maken hebben met haarverlies door medische redenen kunnen bij ons terecht voor haarwerken, haarstukjes, prachtige pruiken en andere haaroplossingen. Ons team staat klaar om hier ondersteuning en advies in te bieden. Als u meer wilt weten over onze diensten op dit gebied of als u iemand kent die baat zou hebben bij onze expertise, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen werken we eraan om onze patiënten zich zelfverzekerd en mooi te laten voelen, ongeacht de omstandigheden.

Openingstijden 

 • Maandag en dinsdag van 10.00 tot 17.00 uur en donderdag en vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.
 • Inloop is mogelijk maar om van een plek verzekerd te zijn kunt u telefonisch een afspraak maken of een online afspraak maken via deze link.

Contact

Bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 18.00

 • T: 024 844 35 76
 • T: 06 25 2961 82

Voor inspirerende verhalen en meer over onze service volg ons op sociale media: 

Website - www.dchaarzorg.nl
Facebook -  @dchaarzorg 
Instagram - @dchaarzorg

 • Medewerkers
 • Intranet