Werken bij IT’er

Elke dag écht impact hebben

In het Radboudumc werken zo'n 500 IT-specialisten. Wil je graag weten welke mogelijkheden er allemaal zijn? Kom een dag meelopen of maak ter oriëntatie online kennis met onze collega's. We komen graag in contact met IT-talent! lees meer

Elke dag écht impact hebben

Het Radboudumc heeft als missie om voorop te lopen in het verbeteren van zorg, ‘To have a significant impact on healthcare’ noemen we dat. Eén van de manieren waarop we dat doen, is door het inzetten van innovatieve technologie. Denk hierbij aan 3D printers, vernieuwende imaging & sequencing technieken en het verder digitaliseren van de zorg.   

De technische toepassingen die deze digitalisering mogelijk maken hebben direct impact op zo'n 150.000 patiënten per jaar en op de collega’s in de directe zorg. Als architect, scrum master, netwerkspecialist, data base expert, programmeur of als systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het inzetten van techniek om de zorg te ondersteunen en verder te verbeteren. Daarbij zijn technische oplossingen steeds vaker onmisbaar in het primaire zorgproces. Als IT-specialist maak je bij het Radboudumc dus écht het verschil.

Binnen ons huis wordt dagelijks voor terabytes aan data verwerkt. Dit moet allemaal worden opgeslagen, bewerkt en worden gedeeld zodat deze kan worden geïnterpreteerd ten behoeve van diagnostiek of research. In dit proces zijn een goede infrastructuur, werkplekken en applicaties onmisbaar. Door het innovatieve karakter wordt een deel van deze applicaties zelf ontwikkeld en in beheer genomen.

Om dit voor elkaar te krijgen is meer nodig dan alleen technische kennis. Je moet het kunnen toepassen in een zorgomgeving met korte doorlooptijden waarbij iedere patiënt uniek is. Het is de combinatie van deze factoren die het werk uitdagend maakt. Dit alles op een plek met veel vrijheid en waar je dagelijks voelt hoe bijzonder en belangrijk je werk is.
 

Ruim 500 IT-specialisten als collega!
Je kunt bij ons aan de slag binnen diverse IT-specialismen. Denk hierbij aan beheer, of in een functionele of technische rol. Wat we samen gemeen hebben is de drive om het beste uit jezelf te halen. Iedereen is vanuit zijn of haar expertise heel belangrijk om onze patiënten de meest innovatieve en persoonsgerichte zorg te bieden.


Digitaal kennismaken

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? meld je aan

Ruim 500 IT-specialisten als collega

Beheer

Helpdesk medewerker, systeem beheerder of aan de slag in het data center? lees meer

Beheer

Het Radboudumc kan niet zonder functioneel en technisch beheerders. Jij houdt onze ondersteunende systemen, zoals belangrijke patiënt en HR tooling, up-to-date. Denk daarnaast aan het beheer van zo’n 12.000 online werkplekken. Bewaak processen, los storingen op en help onze organisatie en onze medewerkers om 24 uur per dag operationeel te zijn. Een cruciale onmisbare rol!

Wil jij bij ons aan de slag als help desk medewerker, systeem beheerder of in het data center? Bekijk onze vacatures of maak een job alert aan!
 

Functioneel

Projectleider, scrummaster, requirement engineer, grafisch ontwerper of proces architect? lees meer

Functioneel

Wil jij de wensen van collega’s samenbrengen en doorvertalen om samen de gestelde doelen te halen? Jij weet wat er moet gebeuren en wie je daarvoor nodig hebt. Je zorgt voor een effectieve samenwerking tussen collega’s, bewaakt de kwaliteit binnen onze IT-omgeving en ziet erop toe dat er volgens de juiste procedures wordt gewerkt. Breng iedereen in verbinding voor het beste resultaat. 

Wil jij bij ons aan de slag als projectleider, scrummaster, requirement engineer, grafisch ontwerper of proces architect? Bekijk onze vacatures of maak een job alert aan!
 

Techniek

Programmeur, netwerk specialist of wil je aan de slag als database expert? lees meer

Techniek

Omdat we in een complexe en snel veranderende omgeving zitten, kunnen we niet werken met one-size-fits-all oplossingen. We hebben het lef om te experimenteren om uiteindelijk de beste zorg aan onze patiënt te bieden. We geloven in continue verbeteringen, omdat alles wat we doen en elk stukje code dat we schrijven direct impact heeft op het leven van onze patiënt. 

Wil jij bij ons aan de slag als programmeur, netwerk specialist of database expert? Bekijk onze vacatures of maak een job alert aan!
 

Waarom IT'er in het Radboudumc?


Less bricks, ­more bytes

Minder gebouwen, meer digitalisering. We worden steeds meer een ‘smart hospital’. Integratie processen, betekent integratie systemen. Hoe sluiten we nieuwe apparatuur aan op bestaande systemen? Daar hebben we de beste IT'ers voor nodig!

Complexiteit ­ in acute omgeving

Een omgeving waar een ongekend aantal Terabytes per week verwerkt wordt. Waar complexe vraagstukken rondom data-opslag dagelijkse kost zijn en waar we continu eigen software en applicaties ontwerpen en beheren voor de beste patiëntenzorg.

Persoonlijke ontwikkeling

We zijn een écht opleidingsziekenhuis. En dat geldt niet alleen voor ons zorgpersoneel. Binnen IT kun je jezelf volop en continue blijven ontwikkelen. En dit in het tempo waarop jij dat prettig vindt. We kijken samen wat jouw wensen zijn.

Meer informatie

Solliciteren bij het Radboudumc

Wat kun je verwachten als je solliciteert bij het Radboudumc? lees meer

Arbeids­voorwaarden

Medewerkers van het Radboudumc vallen onder de Cao van de universitair medische centra (Cao umc). We bieden een aantrekkelijk pakket van arbeidsvoorwaarden.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet