Werken bij Meeloopdag anesthesiemedewerker

Meeloopdag anesthesiemedewerker

Ben jij een CZO gediplomeerd anesthesiemedewerker met meerderde jaren recente werkervaring? En vind jij het vanzelfsprekend om het voortouw te nemen binnen een afdeling die continu in ontwikkeling is? Kom dan een ochtend of middag meelopen op onze academische OK.

lees meer

Meeloopdag anesthesiemedewerker

Ben jij een CZO gediplomeerd anesthesiemedewerker met meerderde jaren recente werkervaring? En vind jij het vanzelfsprekend om het voortouw te nemen binnen een afdeling die continu in ontwikkeling is? Zie je het als een mooie uitdaging om veranderingen concreet vorm te geven, nu en in de toekomst? Zet je hierin graag een stapje extra, ook als dit niet direct van je gevraagd wordt? Ben je ambitieus, wil jij jezelf blijven ontwikkelen en kies je hiertoe bewust voor een academische werkomgeving? Kom dan een ochtend of middag meelopen op onze UMC OK. Meld je aan en beleef zelf wat werken in ons Radboudumc jou te bieden heeft.

Als anesthesiemedewerker op onze UMC OK’s lever je dagelijks een concrete bijdrage aan de hoogwaardige persoonsgerichte patiëntenzorg die zo kenmerkend is voor het Radboudumc. Omdat wij zowel een academisch evenals een level 1 traumacentrum zijn, ben je betrokken bij vaak complexe en acute anesthesievraagstukken. Dit op een ambitieuze afdeling, waar innovatie (in het belang van de beste UMC OK-zorg voor onze patiënten) het sleutelwoord is.

Het academisch karakter van de afdeling maakt dat je steeds voorop loopt in baanbrekende ontwikkelingen binnen je vakgebied. Je helpt door toepassing van nieuwe methoden (zoals MITeC) de opname- en behandelduur van patiënten tot een minimum te beperken, de juiste prioriteiten te stellen in de behandeling van patiënten en de kwaliteit van zorg voor patiënten verder te optimaliseren. Daarin is, naast doelmatige, onderscheidende en persoonsgerichte zorg, maximale patiëntveiligheid de belangrijkste doelstelling.

Aanmelden kan alleen als je gediplomeerd anesthesiemedewerker bent. Ben je geïnteresseerd in de opleiding? Bekijk dan het traject via de Radboud Health Academy.

Aanmelden meeloopdag

Ben jij een CZO gediplomeerd anesthesiemedewerker? Ervaar dan hoe het is om in het Radboudumc te werken! schrijf je in

Waarom werken bij de Operatiekamers?

 • Naast de meest complexe ook veel acute casuïstiek, door Level 1 Traumafunctie van het ziekenhuis.
  lees meer


  Ontwikkeling

  Als ambitieuze anesthesiemedewerker weet jij dat je voor het echte werk in een academisch ziekenhuis moet zijn. Je wilt het maximale uit je carrière halen en wilt werken waar de ontwikkelingsfaciliteiten maximaal zijn. Dat kan bij het Radboudumc. Omdat wij zowel een academisch als een level 1 traumacentrum zijn, ben jij betrokken bij de meest complexe casuïstiek en trauma’s. Je werkt in een academische omgeving waar veel innovatief onderzoek wordt gedaan naar baanbrekende behandelmethoden en waar ingrepen worden verricht waar patiënten elders niet (of nauwelijks) voor terecht kunnen.

  Deze complexe ingrepen en de continue vakinhoudelijke ontwikkelingen waar je zelf middenin staat, maken je werk als anesthesiemedewerker bijzonder interessant. Je doet doorlopend hoogwaardige kennis op vanuit veel unieke casuïstiek. Hierdoor word je zelf steeds beter in je vak en blijf je voorop lopen binnen je vakgebied. Bovendien is de afdeling zelf continu in ontwikkeling en op zoek naar verdere verbeteringen in de zorg. En jij ontwikkelt jezelf mee!
   

 • Kennis delen

  Je werkt binnen een afdeling met een open en prettige cultuur, waar ieders mening telt en waar constructieve feedback wordt gestimuleerd. Fouten maken mag, maar we helpen elkaar om fouten een volgende keer te voorkomen en samen beter te worden in het vak. In het Radboudumc werk je samen met een breed scala aan ambitieuze zorgprofessionals, waardoor je maximaal van elkaars kennis en kunde leert. Zo kan het dat je het ene moment samen met de Anesthesioloog betrokken bent bij complexe traumaopvang op de SEH en het andere moment deel uit maakt van het mobiele ZUT-team. Veel acute situaties, iedere dag is anders. Meedraaien in dynamiek en toch jezelf staande weten te houden en je werk optimaal blijven doen!

 • Impact

  Binnen de UMC OK’s van het Radboudumc staan persoonsgerichte zorg van onderscheidende kwaliteit en maximale patiëntveiligheid voorop. Dit wordt onder meer bewerkstelligd door intensieve samenwerking met en ‘slim’ georganiseerde ketenprocessen tussen alle betrokken afdelingen. En door efficiënte en doelmatige organisatie (zoals MITec, Semi-Electieve OK) binnen de afdeling zelf. Patiënten worden daardoor beter en sneller behandeld. De resultaten zie je zelf dagelijks in je werk: dankbare patiënten/familieleden. Dat is toch waar we het uiteindelijk voor doen. Betekenisvolle bijdrage aan de ontwikkeling van de gezondheidszorg, omwille van de beste zorg voor onze patiënten.

Van meeloopdag naar talentpool

Stuur jij ons een passend profiel en blijkt tijdens een individuele meeloopdag dat onze ambities matchen? Dan nemen we je op in onze talentpool.

lees meer

Van meeloopdag naar talentpool

Wij willen als OK toonaangevend zijn in Nederland en Europa, om dit waar te kunnen maken hebben wij de beste anesthesie medewerkers nodig. Om die reden staan wij, ook als we even niet direct een vacature hebben, altijd open voor contact met potentieel nieuwe OK collega’s. Om de kwaliteit en continuïteit van goed gekwalificeerde anesthesiemedewerkers te borgen, werken wij continu aan het hebben van een 'Talentpool' van anesthesiemedewerkers die op relatief korte termijn, of juist op de langere termijn, geïnteresseerd zijn in werken op academische OK van het Radboudumc.

Stuur jij ons een passend profiel en blijkt tijdens een individuele meeloopdag dat onze ambities matchen, dan nemen we je op in onze talentpool. Zodra er een voor jouw profiel relevante vacature is op de afdeling, word jij uitgenodigd voor een nadere kennismaking met de voor die vacature verantwoordelijk leidinggevende van onze afdeling.

Meer weten?

Sanne van Gogh-Krommendijk

Contact

Meer weten?

Sven van Laanen

Contact

Afdeling Operatiekamers

Binnen het Radboudumc hebben we 20 operatiekamers waarin zeer complexe chirurgie mogelijk is. De afdeling Operatiekamers beheert de operatiekamers, ziet erop toe dat u veilige zorg krijgt en begeleidt u vóór, tijdens en na een ingreep.

lees meer
 • Snel naar