Impact

Binnen de UMC OK’s van het Radboudumc staan persoonsgerichte zorg van onderscheidende kwaliteit en maximale patiëntveiligheid voorop. Dit doen we onder andere door intensieve samenwerking met en ‘slim’ georganiseerde ketenprocessen tussen alle betrokken afdelingen. En door efficiënte en doelmatige organisatie (zoals MITec, Semi-Electieve OK) binnen de afdeling zelf. Patiënten worden daardoor beter en sneller behandeld. De resultaten zie je zelf dagelijks in je werk: dankbare patiënten/familieleden. Dat is toch waar we het uiteindelijk voor doen. Betekenisvolle bijdrage aan de ontwikkeling van de gezondheidszorg, omwille van de beste zorg voor onze patiënten.

Werken bij Meeloopdag

Meeloopdag anesthesiemedewerker

Graag ervaren hoe het is om als anesthesiemedewerker op onze academische OK te werken? Meld je aan voor een ochtend of middag meelopen en beleef wat werken in ons Radboudumc jou te bieden heeft!

lees meer

Meeloopdag anesthesiemedewerker

Ben jij een CZO gediplomeerd anesthesiemedewerker? En vind jij het vanzelfsprekend om het voortouw te nemen binnen een afdeling die continu in ontwikkeling is? Zie je het als een mooie uitdaging om veranderingen concreet vorm te geven, nu en in de toekomst? Zet je hierin graag een stapje extra, ook als dit niet direct van je gevraagd wordt? Ben je ambitieus, wil jij jezelf blijven ontwikkelen en kies je bewust voor een academische werkomgeving? Kom dan een ochtend of middag meelopen op onze OK. Meld je aan en beleef zelf wat werken in ons Radboudumc jou te bieden heeft.

Als anesthesiemedewerker op onze UMC OK’s lever je dagelijks een concrete bijdrage aan de hoogwaardige persoonsgerichte patiëntenzorg die zo kenmerkend is voor het Radboudumc. Omdat wij zowel een academisch evenals een level 1 traumacentrum zijn, ben je betrokken bij vaak complexe en acute anesthesievraagstukken. Dit op een ambitieuze afdeling, waar innovatie (in het belang van de beste UMC OK-zorg voor onze patiënten) het sleutelwoord is.

Het academisch karakter van de afdeling maakt dat je steeds voorop loopt in baanbrekende ontwikkelingen binnen je vakgebied. Je helpt door toepassing van nieuwe methoden (zoals MITeC) de opname- en behandelduur van patiënten tot een minimum te beperken, de juiste prioriteiten te stellen in de behandeling van patiënten en de kwaliteit van zorg voor patiënten verder te optimaliseren. Daarin is, naast doelmatige, onderscheidende en persoonsgerichte zorg, maximale patiëntveiligheid de belangrijkste doelstelling.

Aanmelden en meelopen is geheel vrijblijvend. De individuele meeloopdag is bedoeld om je een helder beeld van deze functie binnen het Radboudumc te geven. Waarbij we aan het einde van het meelopen samen bepalen of werken op de betreffende afdeling past bij jouw én onze ambitie op de korte of langere termijn. Wanneer er interesse is in het werken binnen ons Radboudumc kunnen we je opnemen in onze 'Talentpool'.

Aanmelden kan alleen als je gediplomeerd anesthesiemedewerker bent. Ben je geïnteresseerd in de opleiding? Bekijk dan het traject via de Radboud Health Academy.

Aanmelden meeloopdag

Ben jij een CZO gediplomeerd anesthesiemedewerker en benieuwd naar het Radboudumc als toekomstige werkgever? Meld je aan voor een meeloopdag en ervaar hoe fijn het is om bij ons te werken! 

schrijf je in

Waarom werken bij de Operatiekamers?

 • Naast de meest complexe ook veel acute casuïstiek, door Level 1 Traumafunctie van het ziekenhuis.

  lees meer


  Ontwikkeling

  Als ambitieuze anesthesiemedewerker weet jij dat je voor het echte werk in een academisch ziekenhuis moet zijn. Je wilt het maximale uit je carrière halen en wilt werken waar de ontwikkelingsfaciliteiten maximaal zijn. Dat kan bij het Radboudumc. Omdat wij zowel een academisch als een level 1 traumacentrum zijn, ben jij betrokken bij de meest complexe casuïstiek en trauma’s. Je werkt in een academische omgeving waar veel innovatief onderzoek wordt gedaan naar baanbrekende behandelmethoden en waar ingrepen worden verricht waar patiënten elders niet (of nauwelijks) voor terecht kunnen.

  Deze complexe ingrepen en de continue vakinhoudelijke ontwikkelingen waar je zelf middenin staat, maken je werk als anesthesiemedewerker bijzonder interessant. Je doet doorlopend hoogwaardige kennis op vanuit veel unieke casuïstiek. Hierdoor word je zelf steeds beter in je vak en blijf je voorop lopen binnen je vakgebied. Bovendien is de afdeling zelf continu in ontwikkeling en op zoek naar verdere verbeteringen in de zorg. En jij ontwikkelt jezelf mee!
   

 • Kennis delen

  Je werkt binnen een afdeling met een open en prettige cultuur, waar ieders mening telt en waar constructieve feedback wordt gestimuleerd. Fouten maken mag, maar we helpen elkaar om fouten een volgende keer te voorkomen en samen beter te worden in het vak. In het Radboudumc werk je samen met een breed scala aan ambitieuze zorgprofessionals, waardoor je maximaal van elkaars kennis en kunde leert. Zo kan het dat je het ene moment samen met de Anesthesioloog betrokken bent bij complexe traumaopvang op de SEH en het andere moment deel uit maakt van het mobiele ZUT-team. Veel acute situaties, iedere dag is anders. Meedraaien in dynamiek en toch jezelf staande weten te houden en je werk optimaal blijven doen!

Van meeloopdag naar talentpool

Stuur jij ons een passend profiel en blijkt tijdens een individuele meeloopdag dat onze ambities matchen? Dan nemen we je op in onze talentpool.

lees meer

Van meeloopdag naar talentpool

Wij willen als OK toonaangevend zijn in Nederland en Europa. Om dit waar te kunnen maken hebben wij de beste anesthesiemedewerkers nodig. Om die reden staan wij, ook als we even niet direct een vacature hebben, altijd open voor contact met potentieel nieuwe OK collega’s. Om de kwaliteit en continuïteit van goed gekwalificeerde anesthesiemedewerkers te borgen, werken wij continu aan het hebben van een 'Talentpool' van anesthesiemedewerkers die op relatief korte termijn, of juist op de langere termijn, geïnteresseerd zijn in werken op academische OK van het Radboudumc.

Stuur jij ons een passend profiel en blijkt tijdens een individuele meeloopdag dat onze ambities matchen, dan nemen we je op in onze talentpool. Zodra er een voor jouw profiel relevante vacature is op de afdeling, word jij uitgenodigd voor een nadere kennismaking met de voor die vacature verantwoordelijk leidinggevende van onze afdeling.

We zullen je naast de vacatures ook uitnodigen om elkaar te treffen op leerzame symposia en 10x per jaar krijg je digitaal ons personeelsblad (Radbode) toegestuurd om te laten zien wat er speelt binnen het Radboudumc.


Scholing Anesthesiemedewerker

Als anesthesiemedewerker assisteer je de anesthesioloog bij de behandeling van de patiënt vóór, tijdens en na de operatie. lees meer

Afdeling Operatiekamers

Binnen het Radboudumc hebben we 20 operatiekamers waarin zeer complexe chirurgie mogelijk is. De afdeling Operatiekamers beheert de operatiekamers, ziet erop toe dat u veilige zorg krijgt en begeleidt u vóór, tijdens en na een ingreep. lees meer

Meer weten?

Allon Cleijne
anesthesiemedewerker

contactformulier

Meer weten?

Joost van Paassen
Anesthesiemedewerker

contactformulier
 • Medewerkers
 • Intranet