Afdelingen Hematologie Dagbehandeling

Over de dagbehandeling E10

Op de afdeling dagbehandeling E10 vinden dagbehandelingen en ingrepen plaats van de afdelingen Hematologie, Algemene Interne Geneeskunde en Reumatische ziekten.

lees meer

Over de dagbehandeling E10

De behandelduur is afhankelijk van de ingezette behandeling en bedraagt maximaal 8 uur. Een administratief medewerker van de Dagbehandeling of van het verwijzende specialisme brengt u mondeling of schriftelijk op de hoogte van de datum, het tijdstip en de duur van uw behandeling.

Contact

Dagbehandeling E10

(024) 361 33 67

Uw afspraak

Een administratief medewerker van de Dagbehandeling E10/498 of van het verwijzende specialisme brengt u mondeling of schriftelijk op de hoogte van de datum en het tijdstip van uw afspraak.


Voorbereiding op uw behandeling

  • Tijdens de behandeling is het prettig om makkelijk zittende kleding aan te hebben.
  • Regel alvast uw vervoer na de behandeling. Het is in een aantal gevallen niet wenselijk of mogelijk om zelf auto te rijden. Zo kunt u na een behandeling last krijgen van een verminderd reactievermogen. U wordt hierover van tevoren ge├»nformeerd.
  • Als u niet door familie of kennissen gebracht en gehaald kunt worden, kunt u bij uw zorgverzekeraar informeren of u in aanmerking komt voor een taxivergoeding.
  • In verband met de beschikbare ruimte op de afdeling verzoeken we u om maximaal twee begeleiders mee te nemen.
  • Waardevolle spullen kunt u beter thuis laten. Het ziekenhuis draagt geen verantwoordelijkheid bij vermissing of diefstal.
  • In verband met de planning vragen wij u vriendelijk om op tijd aanwezig te zijn. Houd hierbij rekening met files tijdens de spitsuren.
  • Het is belangrijk om veranderingen in uw persoonsgegevens of die van uw zorgverzekeraar door te geven. U kunt dit doen per telefoon of wanneer u zich meldt bij de receptie van de afdeling Dagbehandeling interne specialismen.

Uw dagopname

Nadat u zich op het afgesproken tijdstip op de afdeling dagbehandeling bij de receptie heeft gemeld, brengt een medewerker u naar uw plaats (bed of stoel).

lees meer

Uw dagopname

Nadat u zich op het afgesproken tijdstip op de afdeling dagbehandeling bij de receptie heeft gemeld, brengt een medewerker u naar uw plaats (bed of stoel). Heeft u nog vragen over de behandeling dan kunnen zij deze voor u beantwoorden.

Lunch

Tussen 10.00 en 15.30 komt een medewerker van het servicebureau langs voor het aanbieden van lunchgerechten. Uw begeleider kan een lunch of snack kopen in de koffiecorner bij de hoofdingang (begane grond) of in het restaurant, route 607. Eventueel kan uw begeleider tegen een vergoeding ook een lunch krijgen bij de medewerker van het servicebureau.

Apotheek

Als u een recept mee krijgt, kunt u gebruik maken van de Radboud Apotheek. U vindt de Radboud Apotheek bij ingang 8, naast de ingang van de polikliniek Interne Specialismen. De Radboud Apotheek is geopend van 8.30 tot 22.00 uur. U kunt de medicijnen natuurlijk ook ophalen bij uw eigen apotheek.

Bent u verhinderd?

Laat het ons zo spoedig mogelijk weten. U kunt bellen op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur op telefoonnummer 024 - 361 33 67.

Behandeling Bloedtransfusie

Als uw arts het voor uw behandeling nodig vindt, krijgt u een bloedtransfusie. Vooraf vertelt uw arts u de redenen, de bijwerkingen, de risico's en de andere opties. Ook vertelt hij u welke risico's er zijn wanneer u geen bloedtransfusie wilt.

lees meer

Voor­zieningen

Tijdens uw bezoek of opname kunt u gebruikmaken van de diverse voorzieningen van het Radboudumc.

lees meer

Betrokken afdelingen


Afdeling Hematologie

Hematologie is het specialisme dat zich bezighoudt met bloedziekten.

lees meer

Afdeling Interne Geneeskunde

Binnen Interne Geneeskunde onderzoeken en behandelen we patiënten met aandoeningen op het hele terrein van de interne geneeskunde. Denkt u daarbij aan suikerziekte, hoge bloeddruk, maagklachten, vermoeidheid, buikklachten, benauwdheid, afvallen, infectieziekten en nog vele andere klachten.

lees meer

Afdeling Reumatische Ziekten

De afdeling Reumatische Ziekten onderzoekt en behandelt patiënten met reumatische ziekten die klachten hebben op het gebied van bewegen.

lees meer