Voorbereiding op uw afspraak

Tijdens een ingreep of behandeling is het prettig om makkelijk zittende kleding aan te hebben. Waardevolle spullen kunt u beter thuis laten. Het ziekenhuis draagt geen verantwoordelijkheid bij vermissing of diefstal.

In verband met de beschikbare ruimte op de afdeling verzoeken we u om maximaal twee begeleiders mee te nemen.

Vervoer

In verband met de planning vragen wij u vriendelijk om op tijd aanwezig te zijn. Houd hierbij rekening met files tijdens de spitsuren.

Regel alvast vervoer voor na de ingreep of behandeling. Het is in een aantal gevallen niet wenselijk of mogelijk om zelf auto te rijden. Zo kunt u na een behandeling last krijgen van een verminderd reactievermogen. U wordt hierover van tevoren geïnformeerd door uw behandelend arts. Als u niet door familie of kennissen gebracht en gehaald kunt worden, kunt u bij uw zorgverzekeraar informeren of u in aanmerking komt voor een taxivergoeding.

Kloppen uw gegevens nog?

Het is belangrijk om veranderingen in uw persoonsgegevens of die van uw zorgverzekeraar aan ons door te geven. U kunt dit doen per telefoon of wanneer u zich meldt bij de receptie van de dagbehandeling interne specialismen.

Afdelingen Hematologie Dagbehandeling

Over de dagbehandeling interne specialismen

Op de dagbehandeling interne specialismen vinden dagbehandelingen en ingrepen plaats van de afdelingen Hematologie, Algemene Interne Geneeskunde en Reumatologie.


Contact

Dagbehandeling interne specialismen

(024) 361 33 67

Naar uw afspraak op de Dagbehandeling

Ingang: Hoofdingang
Gebouw: A
Verdieping: 3
Route: 686

bekijk route

Naar uw afspraak op de Dagbehandeling

Bezoekadres

Dagbehandeling interne specialismen
Radboudumc hoofdingang
Geert Grooteplein Zuid 10
6525 GA Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Geert Grooteplein Zuid 10
Ga naar binnen bij: Hoofdingang
Ga naar Gebouw A, Verdieping 3 en volg route 686 (Dagbehandeling interne specialismen)

Uw afspraak

Een medewerker van de dagbehandeling of van het verwijzende specialisme brengt u mondeling, via MijnRadboud of schriftelijk op de hoogte van de datum, het tijdstip en de duur van uw behandeling.


Voorbereiding op uw afspraak

Lees hier hoe u zich voor kunt bereiden op een bezoek aan de dagbehandeling interne specialismen.

lees meer

Uw dagopname

Nadat u zich op het afgesproken tijdstip bij de receptie van de dagbehandeling heeft gemeld, wordt u verzocht om in de lounge plaats te nemen.

lees meer

Uw dagopname

Nadat u zich op het afgesproken tijdstip bij de receptie van de dagbehandeling heeft gemeld, wordt u verzocht om in de lounge plaats te nemen. Een verpleegkundige van de dagbehandeling brengt u vervolgens naar uw bed of stoel. Als u nog vragen over de ingreep of behandeling heeft, dan kan hij of zij deze voor u beantwoorden. 

Voorzieningen tijdens uw dagopname

Tussen 10.00 en 15.30 uur komt een medewerker van het Food For Care team bij u langs voor het aanbieden van drank en lunchgerechten. Uw begeleider kan een lunch of snack kopen in de koffiecorner bij de hoofdingang (begane grond) of in het restaurant, route 607. Eventueel kan uw begeleider tegen een vergoeding ook een lunch krijgen bij de medewerker van het Food For Care team. 

Apotheek

Thuismedicatie die bij een kuur is inbegrepen, krijgt u via de verpleegkundige van de dagbehandeling mee naar huis. Overige recepten worden door uw behandelend arts digitaal naar de Radboud Apotheek of uw thuisapotheek verzonden. Deze kunt u daar zelf afhalen.

U vindt de Radboud Apotheek bij de hoofdingang, route 641. De Radboud Apotheek is 24 uur per dag geopend. 


Bent u verhinderd?

Laat het ons zo spoedig mogelijk weten. U kunt ons bellen op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur op telefoonnummer 024 - 361 33 67.

Betrokken afdelingen


Afdeling Hematologie

Hematologie is het specialisme dat zich bezighoudt met bloedziekten. lees meer

Afdeling Interne Geneeskunde

Binnen Interne Geneeskunde onderzoeken en behandelen we patiënten met aandoeningen op het hele terrein van de interne geneeskunde. Denkt u daarbij aan suikerziekte, hoge bloeddruk, maagklachten, vermoeidheid, buikklachten, benauwdheid, afvallen, infectieziekten en nog vele andere klachten.

lees meer

Afdeling Reumatologie

De afdeling Reumatologie onderzoekt en behandelt patiënten met reumatische ziekten die klachten hebben op het gebied van bewegen. lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet