Over Verloskunde

De afdeling Verloskunde biedt zorg aan vrouwen tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode. We willen je zo veilig, vriendelijk en persoonlijk mogelijk begeleiden in deze bijzondere fases. lees meer

Over Verloskunde

De afdeling Verloskunde biedt zorg aan vrouwen tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode. We willen je zo veilig, vriendelijk en persoonlijk mogelijk begeleiden in deze bijzondere fases. Wij behandelen patiënten met eenvoudige, veel voorkomende aandoeningen tot zeer complexe en zeldzame ziektebeelden en problematiek.

Bezoek

Bezoek is welkom tussen 10.30 en 12.00 uur en tussen 16.00 en 20.00 uur. Uw partner is altijd welkom van 8.00 tot 22.00 uur. 

  • let op: vanwege het coronavirus is de bezoekersregeling aangepast. Bekijk hier de actuele maatregelen die gelden in ons ziekenhuis.

Geboortezorg in het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis

De aandachtsgebieden Verloskunde en Neonatologie zijn in het Amalia kinderziekenhuis ondergebracht onder de paraplu van perinatologie.


Contact

Afdeling Verloskunde en Gynaecologie

(024) 361 47 88
(024) 361 94 56

Bezoektijden: 10.30 - 12.00 uur en 16.00 - 20.00 uur.

Spoed? (024) 361 66 77

Ook als je denkt dat de bevalling begonnen is, of buiten kantooruren.

Volg ons

Benieuwd waar je terechtkomt als je bij ons bevalt? Bekijk de rondleiding op ons account. Ook delen we tips en laten we zien hoeveel baby's er maandelijks geboren worden.


De zwangerschap

Wij geven je persoonlijk advies over de controles, mogelijke onderzoeken en je bevalling. Om een afspraak te maken heb je een verwijzing nodig van je huisarts, verloskundige of van een ander ziekenhuis. lees meer

De bevalling

Als je bij ons komt bevallen vindt dit plaats in één van de verloskamers. Wij zorgen voor een ontspannen sfeer met deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht voor jou en je partner. lees meer

Verpleegafdeling Verloskunde

Op de verpleegafdeling Verloskunde behandelen en verplegen we zwangere vrouwen die aan het bevallen zijn en kraamvrouwen.

lees meer

De kraamtijd

Na de bevalling begint de kraamtijd. Deze duurt acht dagen en begint op de dag van de bevalling. lees meer

Informatie over het coronavirus

Voor zwangere vrouwen gelden dezelfde adviezen als voor niet zwangere vrouwen.

lees meer

Informatie over het coronavirus

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Voorlichting


Borstvoeding

Het Verloskundig Cursus Centrum Nijmegen organiseert voorlichtingsavonden van 2 uur rondom borstvoeding. meer informatie

Onze specialisten

  • Medewerkers
  • Intranet