Amalia kinderziekenhuis Afspraak of opname

Inchecken voor uw afspraak wat neemt u mee?

Voordat u met uw kind voor een eerste afspraak naar de polikliniek of afdeling gaat, moet u uw kind inschrijven bij de centrale inschrijfbalie. Voor een herhaalbezoek meldt u zich bij de Check-in balie van het Amalia kinderziekenhuis.

lees meer

Inchecken voor uw afspraak wat neemt u mee?

Komt u voor een eerste afspraak in het Radboudumc? Voordat u met uw kind naar de polikliniek of afdeling gaat, moet u uw kind inschrijven bij de centrale inschrijfbalie. Deze zit bij de hoofdingang en bij ingang oost. Zorg dat u voor uw eerste bezoek 30 minuten van tevoren aanwezig bent om uw kind in te schrijven. Voor een herhaalbezoek meldt u zich 10 minuten van tevoren bij de Check-in balie van het Amalia kinderziekenhuis.

Het is belangrijk dat u de volgende dingen meeneemt:

  • Verzekeringspas van uw kind.
  • Geldig identiteitsbewijs van uzelf (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart).
  • Geldig identiteitsbewijs van uw kind. Als uw kind is bijgeschreven in uw (geldige) paspoort is dat voldoende. Als uw paspoort verloopt, moet u voor uw kind een eigen identiteitsbewijs aanvragen. 
  • Het medicatieoverzicht van uw kind. De apotheek kan u dit geven.

Meer informatie

Meer informatie over hoe u zich kunt voorbereiden op de afspraak en uw rechten en plichten vindt u op de algemene afsprakenpagina van het Radboudumc.


Contact

Amalia kinderziekenhuis

(024) 361 44 15
contact

Bereikbaarheid

Het Amalia kinderziekenhuis is via meerdere ingangen bereikbaar. Bij Ingang Midden zijn 2 parkeerplaatsen voor langere invalidevoertuigen. meer over bereikbaarheid

Waar moet u zijn?


Polikliniek Amalia kinderziekenhuis

Op de polikliniek Amalia kinderziekenhuis onderzoeken en behandelen we kinderen. Er zijn speciale spreekuren en een dagbehandelingsunit.


Verpleegafdeling Medium Care

Als uw kind voor langere tijd wordt opgenomen blijft uw kind slapen op de verpleegafdeling. Eén van de ouders mag ook blijven slapen.


Neonatologie

Op de afdeling Neonatologie behandelen kinderen die te vroeg geboren zijn, tijdens de bevalling in moeilijkheden zijn geraakt of aangeboren afwijkingen hebben.


Intensive Care & High Care Kinderen

De Intensive Care & High Care behandelt en verpleegt kinderen die ernstig ziek zijn.


Verloskunde

De afdeling Verloskunde biedt zorg aan vrouwen tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode.


Onze zorg

Uw kind kan met vele aandoeningen bij ons terecht voor diverse onderzoeken en behandelingen. Ouders en kinderen betrekken we actief bij het zorgproces.

lees meer

Voorbereiden op de afspraak

Bekijk samen met uw kind de filmpjes ter voorbereiding op de afspraak in het ziekenhuis.

lees meer

Goed om te weten

  • Het is verplicht voor kinderen vanaf 9 jaar en voor volwassenen om een mondkapje dragen in ons ziekenhuis. Kinderen en jongeren tot 18 jaar die een afspraak hebben op de polikliniek mogen twee ouders meenemen.

    lees meer


mijnRadboud persoonlijk patiëntendossier

Via mijnRadboud kunt u online het persoonlijke medische dossier van uw kind inzien. Hiermee kunt u bijvoorbeeld afspraken maken of uitslagen inzien. U kunt bij de inschrijfbalie of bij de polikliniek terecht als u gebruik wilt maken van mijnRadboud. lees meer over mijnRadboud

Adviesraden

De adviesraden van het Amalia kinderziekenhuis geven advies over wat er beter kan in het kinderziekenhuis. Regelmatig vragen wij patiënten, broertjes, zusjes of ouders om mee te denken.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet