Nieuws Inrichting hoofdingang gewijzigd

8 oktober 2020

Vanaf vrijdag 9 oktober is de inrichting van onze Hoofdingang gewijzigd. Zo is de controlepost bij de hoofdingang buiten het ziekenhuis verdwenen en hebben we de route-aanwijzingen voor bezoekers duidelijker gemaakt.

Dagpas

PatiĆ«nten, bezoekers en begeleiders kunnen, zoals gebruikelijk, alleen naar binnen met een dagpas. Een dagpas krijgt u als u de vragen over uw gezondheid heeft beantwoord. We vragen u daarover open en eerlijk te zijn. Als u alle vragen met 'Nee' heeft beantwoord ontvangt u een groene dagpas. Heeft u op 1 of meer vragen met 'Ja' geantwoord, dan ontvangt u een oranje dagpas.

Hoe ontvang ik een dagpas?

Er zijn verschillende manieren waarop u een dagpas kunt ontvangen:

1. Vooraf via mijnRadboud: na het versturen van de vragenlijst vindt u de (digitale) dagpas in mijnRadboud in het menu onder de knop Informatie. Laat de pas op uw mobiele telefoon (of geprint) zien bij de ingang via de rij Toegang met dagpas.

2. Vooraf telefonisch: als u de vragenlijst niet via mijnRadboud heeft ingevuld, wordt u gebeld om de vragen te beantwoorden. Als u mijnRadboud heeft, vindt u de (digitale) dagpas in mijnRadboud in het menu onder de knop Informatie. Laat de pas op uw mobiele telefoon (of geprint) zien bij de ingang via de rij Toegang met dagpas.
Als u geen mijnRadboud heeft kiest u voor de rij Toegang als u nog geen dagpas hebt. Daar geeft u aan dat u bent gebeld, zodat onze medewerkers uw dagpas in de computer kunnen opzoeken.

3. Bij de ingang: als u niet bent gebeld, beantwoordt u de vragen bij de ingang. U ontvangt daar een dagpas. Kies voor de rij Toegang als u nog geen dagpas hebt.

Dagpas bezoekers en begeleider

Bezoekers en begeleiders hebben ook een dagpas nodig. Bij de ingang beantwoordt u de vragen over uw gezondheid en ontvangt u de dagpas. Kies voor de rij Toegang als u nog geen dagpas hebt. Begeleiders en bezoekers met klachten kunnen helaas niet naar binnen.

Komt u voor de eerste keer naar het Radboudumc?

Komt u voor de eerste keer dan kunt u zich als nieuwe patiƫnt inschrijven bij de inschrijfbalie. Daar worden ook de vragen over uw gezondheid gesteld en ontvangt u een dagpas.

Maatregelen

De reeds geldende coronamaatregelen blijven onverminderd van kracht. Lees meer hierover op onze coronapagina.

 

Hier alvast een sneak peek:

 

Meer nieuws


Mondkapjes op minder plekken verplicht in het Radboudumc

5 december 2022

Binnen het Radboudumc vervalt de mondkajesplicht in alle algemene ruimten (ingang, gangen, trappen). Op zorglocaties (bijv. poli's, behandelkamers, verpleegafdelingen etc.) wordt het mondkapje nog steeds egdragen. Bij de ingang worden mondneusmaskers daarom nog steeds uitgereikt. 

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet