Nieuws Mobiel Medisch Team en Lifeliner5 bij Discovery Channel
8 mei 2020

'Nederland strijdt tegen corona' volgt de mannen en vrouwen van Defensie die op verschillende plekken in de zorg en daarbuiten worden ingezet in de strijd tegen het coronavirus.

Ook bij ons spelen ze een rol in de zorg tegen het coronavirus, bijvoorbeeld op de IC. Maar ook de reguliere training wordt o.a. gevolgd op de Spoedeisende Hulp. Ons MMT en de Lifeliner5, gestationeerd op vliegbasis Volkel, spelen ook een rol in deze serie. Dit is te zien op zondag 10 mei. 

Zondag 10 mei, 20.30 uur, Discovery Channel.

Meer informatie


Margie Alders

06 22 42 16 39

Meer nieuws


Laatste vlucht Lifeliner 5 met coronapatiënten Aantal intensive-care-coronapatiënten sterk gedaald

22 mei 2020

Lifeliner 5 heeft vanuit standplaats Volkel 66 coronapatiënten en 2 non-COVID-intensive-care-patiënten vervoerd. De patiënten kwamen veelal uit ziekenhuizen uit het zuiden van het land en werden naar het noorden van Nederland en naar Duitsland gebracht, en vice versa.

lees meer

Minister Van Engelshoven brengt online bezoek aan Radboudumc In gesprek met COVID-19-onderzoekers

15 mei 2020

Minister Van Engelshoven: ‘Juist nu heeft de samenleving behoefte aan perspectief, en dat geven jullie. Daar ben ik dankbaar voor.’

lees meer

Het Radboudumc bouwt uitgestelde zorg in stappen uit

8 mei 2020

Door afname van de corona-opnames kunnen we onze reguliere zorg in stapjes uitbreiden. We doen dat verantwoord en veilig, daarom ontvangen patiënten vanzelf van ons via telefoon of mijnRadboud een uitnodiging voor een afspraak.

lees meer

Wandel corona de wereld uit Wandelen voor het goede doel

7 mei 2020

Geen Vierdaagse, toch wandelen? Wandel dan voor het Radboud Fonds, voor onderzoek naar medicijn tegen het coronavirus.

lees meer

Antwoord op uw veelgestelde vragen Kijk hier!

22 april 2020

Hoe wordt beslist of een afspraak kan doorgaan? Hoe gaan jullie om met veiligheid van bezoekers? We geven antwoord op deze vragen, en méér.

lees meer

12 Defensie-medewerkers draaien mee in patiëntenzorg Radboudumc borgt zorg langere termijn

8 april 2020

Radboudumc-medewerkers kunnen de zorg op dit moment goed aan. Maar het umc verwacht dat de crisis lang gaat duren. Daarom is het belangrijk de krachten te spreiden. Zo is het Radboudumc beter voorbereid op de lange termijn.

lees meer