Nieuws Afspraak 3e vaccinatie bij GGD niet gelukt
22 oktober 2021

Update: Mocht u met uw huidige brief geen afspraak bij de GGD kunnen maken, dan kunt u een nieuwe brief afwachten. In overleg met het RIVM is besloten om de betreffende uitnodigingsbrieven opnieuw te versturen. Dit gaat volgende week gebeuren. Onze excuses voor het ongemak.

Afspraak 3e vaccinatie bij GGD niet gelukt?

Gisteren (21 oktober) lagen de uitnodigingen voor de 3e vaccinatie van patiënten met een ernstige afweerstoornis op de deurmat. Vanochtend kregen van we van enkele patiënten te horen dat zij hiervoor geen afspraak bij de GGD hebben kunnen maken. Dit vanwege het feit dat bij een deel van de mailing de naamsticker op de envelop is geplakt en niet op de brief zelf. Inmiddels zijn we hierover in contact met zowel het RIVM als de GGD en werken wij toe naar een spoedige oplossing hiervoor. Zodra deze oplossing duidelijk is plaatsen we hierover een bericht op deze webpagina.

Wij verzoeken u om hierover niet te bellen naar de telefooncentrale of uw medisch specialist. Dit om overbelasting van de telefoonlijnen te voorkomen.

Meer nieuws


Vervroegde coronavaccinatie kinderen 5 – 11 jaar oud

20 december 2021

Informatie voor ouders van kinderen tussen 5-11 jaar oud met een medische reden voor een vervroegde coronavaccinatie.

lees meer

Studenten geven massaal gehoor aan oproep om te helpen in de COVID-zorg

15 december 2021

Bijna 400 studenten Geneeskunde en Verpleegkunde hebben gehoor gegeven aan de oproep van het ziekenhuis om te helpen in de COVID-zorg.

lees meer

Medici op straat: Ook Nijmeegse artsen en verpleegkundigen de straat op

1 december 2021

In Rotterdam en Utrecht deden ze het al. Het afgelopen weekend zijn ook Nijmeegse artsen de straat op gegaan. Niet om mensen te overtuigen om zich te laten vaccineren, maar om het gesprek met hen aan te gaan en hen goed te informeren.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet