Nieuws Afspraak 3e vaccinatie bij GGD niet gelukt?

22 oktober 2021

Update: Mocht u met uw huidige brief geen afspraak bij de GGD kunnen maken, dan kunt u een nieuwe brief afwachten. In overleg met het RIVM is besloten om de betreffende uitnodigingsbrieven opnieuw te versturen. Dit gaat volgende week gebeuren. Onze excuses voor het ongemak.

Afspraak 3e vaccinatie bij GGD niet gelukt?

Gisteren (21 oktober) lagen de uitnodigingen voor de 3e vaccinatie van patiënten met een ernstige afweerstoornis op de deurmat. Vanochtend kregen van we van enkele patiënten te horen dat zij hiervoor geen afspraak bij de GGD hebben kunnen maken. Dit vanwege het feit dat bij een deel van de mailing de naamsticker op de envelop is geplakt en niet op de brief zelf. Inmiddels zijn we hierover in contact met zowel het RIVM als de GGD en werken wij toe naar een spoedige oplossing hiervoor. Zodra deze oplossing duidelijk is plaatsen we hierover een bericht op deze webpagina.

Wij verzoeken u om hierover niet te bellen naar de telefooncentrale of uw medisch specialist. Dit om overbelasting van de telefoonlijnen te voorkomen.

Meer nieuws


Mondkapjes op minder plekken verplicht in het Radboudumc

5 december 2022

Binnen het Radboudumc vervalt de mondkajesplicht in alle algemene ruimten (ingang, gangen, trappen). Op zorglocaties (bijv. poli's, behandelkamers, verpleegafdelingen etc.) wordt het mondkapje nog steeds egdragen. Bij de ingang worden mondneusmaskers daarom nog steeds uitgereikt. 

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet