Nieuws Vanaf 6 november mondkapje verplicht
5 november 2021

In navolging op de landelijke coronamaatregelen die 6 november ingaan, zal in het Radboudumc het mondkapje weer verplicht worden in plaats van een advies. Bij de ingang delen we medische mondkapjes uit. 

De andere maatregelen blijven gelden binnen de gebouwen van het ziekenhuis, zoals de 1,5 meter afstand en de gezondheidsvragenlijst bij de ingangen. Wij doen dit om uzelf, uw naasten en bezoekers en medewerkers te beschermen.

Ook het aantal begeleiders van patiƫnten en bezoekers blijft hetzelfde. Als u een afspraak heeft kunt u maximaal 1 begeleider meenemen, als u bent opgenomen mag u maximaal 2 bezoekers per dag ontvangen. Voor zowel begeleiders als bezoekers zijn er uitzonderingen mogelijk. Deze vindt u op de webpagina Bent u begeleider of bezoeker.

Het overzicht van alle maatregelen vindt u op deze pagina.

Meer nieuws


Werkwijze aanmelden nieuwe patiënten voor 3de vaccinatie

12 november 2021

De afgelopen weken heeft het Radboudumc patiënten die in aanmerking kwamen, kunnen uitnodigen voor een 3de COVID-vaccinatie. Dit vaccinatieprogramma loopt door omdat er steeds nieuwe patiënten in aanmerking komen. We hebben een werkwijze opgesteld om verzoeken van patiënten in behandeling te nemen.

lees meer

Afspraak 3e vaccinatie bij GGD niet gelukt?

22 oktober 2021

Vanochtend kregen we te horen dat sommige patiënten geen 3e afspraak bij de GGD hebben kunnen maken. In overleg met het RIVM is besloten om de betreffende uitnodigingsbrieven opnieuw te versturen. Dit gaat volgende week gebeuren. Onze excuses voor het ongemak.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet