Nieuws Vanaf 6 november: mondkapje verplicht

5 november 2021

In navolging op de landelijke coronamaatregelen die 6 november ingaan, zal in het Radboudumc het mondkapje weer verplicht worden in plaats van een advies. Bij de ingang delen we medische mondkapjes uit. 

De andere maatregelen blijven gelden binnen de gebouwen van het ziekenhuis, zoals de 1,5 meter afstand en de gezondheidsvragenlijst bij de ingangen. Wij doen dit om uzelf, uw naasten en bezoekers en medewerkers te beschermen.

Ook het aantal begeleiders van patiƫnten en bezoekers blijft hetzelfde. Als u een afspraak heeft kunt u maximaal 1 begeleider meenemen, als u bent opgenomen mag u maximaal 2 bezoekers per dag ontvangen. Voor zowel begeleiders als bezoekers zijn er uitzonderingen mogelijk. Deze vindt u op de webpagina Bent u begeleider of bezoeker.

Het overzicht van alle maatregelen vindt u op deze pagina.

Meer nieuws


Mondkapjes op minder plekken verplicht in het Radboudumc

5 december 2022

Binnen het Radboudumc vervalt de mondkajesplicht in alle algemene ruimten (ingang, gangen, trappen). Op zorglocaties (bijv. poli's, behandelkamers, verpleegafdelingen etc.) wordt het mondkapje nog steeds egdragen. Bij de ingang worden mondneusmaskers daarom nog steeds uitgereikt. 

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet