Onderwijs Scholingen Masterclass IC voor verpleegkundigen

Over de cursus

Na het succes van de vorige edities (met als gemiddelde waardering een 9) organiseert de afdeling Intensive Care van het Radboudumc van 23-25 Januari 2019 de 4e Masterclass IC voor verpleegkundigen.

lees meer

Over de cursus

Na het succes van de vorige edities (met als gemiddelde waardering een 9) organiseert de afdeling Intensive Care van het Radboudumc van 23-25 Januari 2019 de 4e Masterclass IC voor verpleegkundigen. Deze is bedoeld voor IC verpleegkundigen met grote interesse voor de Intensive
Care zorg, zowel klinisch als wetenschappelijk. Een gedegen basiskennis van de Intensive Care is vereist. De voorbereidingstijd voor de masterclass bedraagt ongeveer 20 uren.

Thema’s

Belangrijkste thema’s zijn respiratie en circulatie. Daarnaast is ruimte voor het delen van ervaringen en best practices.

Locatie

Net als de afgelopen jaren bieden we de masterclass aan op basis van volpension, inclusief je eigen kamer in Hotel Holthurnsche Hof. De firma’s Dirinco en Maquet zijn sponsor van deze masterclass.
 

In het kort

 • De Masterclass IC-V is bedoeld voor verpleegkundigen met een grote interesse in de Intensive Care zorg, zowel klinisch als wetenschappelijk.


 • Dit leer je

  Verschillende IC specialisten op medisch en verpleegkundig gebied uit heel Nederland nemen je mee in recente ontwikkelingen op het gebied van respiratie, circulatie en actuele onderwerpen. De focus ligt hierbij zowel op wetenschappelijke ontwikkelingen, als de ervaring van de aanwezigen. Verder bieden we je handvaten om de opgedane kennis te gebruiken in je eigen dagelijkse praktijk.
   

 • Zo word je toegelaten

  Stuur voor 1 oktober 2018 een motivatiebrief en CV naar masterclass.ic@radboudumc.nl. De organisatie zal op basis hiervan een selectie maken, waarbij we proberen een evenwichtige mix van kennis, ervaring en ziekenhuizen te maken. Er zijn 25 deelnemersplaatsen beschikbaar.
   

Aanmelden

Geïnteresseerd? Stuur een email naar masterclass.IC@radboudumc.nl met daarin motivatiebrief en CV. U kunt zich tot 1 oktober 2018 aanmelden. Definitief bericht omtrent uw aanmelding ontvangt u voor 15 oktober 2018. stuur een e-mail


Locatie Holthurnsche Hof

Holthurnsche Hof
Zevenheuvelenweg 48a
6571 CK Berg en Dal

Bekijk de route


 
 • Snel naar