Onderwijs Alle scholingen Masterclass IC voor verpleegkundigen

Over de cursus

De succesvolle meerdaagse masterclass IC voor verpleegkundigen door de afdeling Intensive Care van het Radboudumc vindt volgend jaar weer plaats en wel op 22 tot en met 24 januari 2025.

lees meer

Over de cursus

De meerdaagse masterclass IC voor verpleegkundigen door de afdeling Intensive Care van het Radboudumc wordt steeds met gemiddeld een 9 beoordeeld. Deze succesvolle masterclass vindt in 2025 weer plaats: van 22 tot en met 24 januari.

De masterclass is bedoeld voor IC-verpleegkundigen met grote interesse voor de intensive care zorg, zowel klinisch als wetenschappelijk. Een gedegen basiskennis van de intensive care is vereist. De voorbereidingstijd voor de masterclass bedraagt ongeveer 20 uur.

Om deelnemers nog beter voor te bereiden organiseren we ook deze keer weer een digitale pre-masterclassavond: op 12 december 2024 van 19.00 – 20.30 uur.


In het kort

  • Verpleegkundigen met een grote interesse in de intensive care zorg, zowel klinisch als wetenschappelijk.


  • Dit leer je

    IC-specialisten op medisch en verpleegkundig gebied uit heel Nederland nemen u mee in recente ontwikkelingen op het gebied van respiratie, circulatie en actuele onderwerpen. De focus ligt zowel op wetenschappelijke ontwikkelingen als op de ervaring van de aanwezigen. Verder bieden we u handvaten om de opgedane kennis te gebruiken in de eigen dagelijkse praktijk.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd? U kunt zich het hele jaar door aanmelden maar het aantal plekken is beperkt.

lees meer

Aanmelden

Aanmelden voor deze masterclass kan door een e-mail te sturen naar masterclass.ic@radboudumc.nl, met daarin uw cv en motivatiebrief.

Let op: vol is vol, er is plek voor maximaal 25 personen. We willen deelnemers uit verschillende ziekenhuizen de kans geven om deel te nemen. Daarom worden, afhankelijk van de grootte van het ziekenhuis, per ziekenhuis 2 à 3 IC-verpleegkundigen toegelaten. Toelating gaat op volgorde van inschrijving.

Als u een passende motivatiebrief en cv heeft ingestuurd en er zijn nog plekken vrij voor uw ziekenhuis wordt u toegelaten. U krijgt hierover zo snel mogelijk na de aanmelding bericht.


Programma 2025

De hoofdthema’s voor de masterclass in 2025 zijn respiratie en hymodynamiek, aangevuld met actuele en relevante thema’s. Het programma voor 2025 is nog niet bekend.Locatie Holthurnsche Hof

Holthurnsche Hof
Zevenheuvelenweg 48a
6571 CK Berg en Dal

Bekijk de route


 

Organisatie

  • Dr. Mark van den Boogaard
  • Femke Heutink
  • Dr. Bram Tilburgs
  • Kim Verploegen – van der Wielen
  • Medewerkers
  • Intranet