Over de cursus

De succesvolle edities (met steeds een gemiddelde waardering van score 9) krijgt ook volgend jaar weer navolging.

De masterclass is bedoeld voor IC verpleegkundigen met grote interesse voor de Intensive Care zorg, zowel klinisch als wetenschappelijk. Een gedegen basiskennis van de Intensive Care is vereist. De voorbereidingstijd voor de masterclass bedraagt ongeveer 20 uren.

Om deelnemers nog beter voor te bereiden organiseren we ook deze keer weer een digitale pre-Masterclass avond (19.00-20.30uur op 14 december).

Onderwijs Alle scholingen Masterclass IC voor verpleegkundigen

Over de cursus

De succesvolle meerdaagse Masterclass IC voor verpleegkundigen (organisatie afdeling Intensive Care Radboudumc) is volgend jaar van 24-26 januari 2024.

lees meer

In het kort

  • De Masterclass IC-V is bedoeld voor verpleegkundigen met een grote interesse in de Intensive Care zorg, zowel klinisch als wetenschappelijk.


  • Dit leer je

    Verschillende IC-specialisten op medisch en verpleegkundig gebied uit heel Nederland nemen je mee in recente ontwikkelingen op het gebied van respiratie, circulatie en actuele onderwerpen. De focus ligt hierbij zowel op wetenschappelijke ontwikkelingen, als de ervaring van de aanwezigen. Verder bieden we je handvaten om de opgedane kennis te gebruiken in je eigen dagelijkse praktijk.

Aanmelden

Geïnteresseerd? Stuur een email naar masterclass.IC@radboudumc.nl met daarin motivatiebrief en CV. U kunt zich tot 1 oktober 2023 aanmelden. Definitief bericht omtrent uw aanmelding ontvangt in de week van 16 oktober 2023.

stuur een e-mail

Programma 2024

Hier vind je het programma van 2024. Hoofdthema’s voor de Masterclass IC voor Verpleegkundigen 2024 zijn respiratie en hemodynamiek, en worden aangevuld met actuele en verpleegkundig relevante onderwerpen.Locatie Holthurnsche Hof

Holthurnsche Hof
Zevenheuvelenweg 48a
6571 CK Berg en Dal

Bekijk de route


 

Organisatie

  • Dr. Mark van den Boogaard
  • Femke Heutink
  • Dr. Bram Tilburgs
  • Kim Verploegen – van der Wielen
  • Medewerkers
  • Intranet