Dit leer je

Ben je benieuwd naar wat je leert tijdens de opleiding? Neem dan een kijkje op de website van de fontys.

Tijdens de stages leer je zorg verlenen in complexe onderzoek- en/of behandelingsituaties. In een multidisciplinair team voer je de onderzoeken/ behandelingen uit en neem je stralingsbeschermende maatregelen. Je verricht onderzoek om de kwaliteit van de behandeling te verbeteren.

Onderwijs Alle scholingen MBRT (Medische Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken)

Over de opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken

Het Radboudumc biedt stageplaatsen aan studenten die de opleiding MBRT volgen bij de Fontys Hogeschool in Eindhoven. lees meer

Over de opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken

In de voltijd opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT) maak je kennis en verdiep je je in de beeldvorming en behandeling in de radiodiagnostiek, echografie en nucleaire geneeskunde.

Het Radboudumc biedt stageplaatsen voor studenten die de opleiding MBRT volgen bij de Fontys. De beschikbare stageplaatsen worden in nauwe afstemming met de stage-afdelingen en het stagebureau van de opleiding verdeeld.

Kijk voor meer informatie over de opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken op de website van de Fontys Hogeschool Eindhoven.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in de opleiding MBRT aan de Fontys Hogeschool Eindhoven? lees meer

Aanmelden

Aanmelden voor de opleiding MBRT aan de Fontys Hogeschool Eindhoven: Wil je in september 2021 starten met de opleiding, kijk voor meer informatie over aanmelden op de website van Fontys.


In het kort

  • Voor hen die willen starten met een HBO-opleiding in de zorg, waarbij je interesse hebt in omgang met mensen, het menselijk lichaam en de toepassing van technologie.


Meer weten? Neem contact op

Petra Kat
Studentadviseur

(024) 361 87 73
contactformulier

Radboudumc Beroepentoer in de praktijk

Heb jij belangstelling voor een beroep in de gezondheidszorg maar twijfel je nog welk beroep bij jou past? Het volgen van een Radboudumc Beroepentoer kan je helpen!

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet