Onderwijs Universitaire opleidingen

De gezondheidszorg van de toekomst

De beste zorg voor elke patiënt, nu en in de toekomst. Daar doen we het voor. We innoveren, onderzoeken, werken samen, en nog veel meer. En altijd staat de patiënt centraal. 

Als academisch ziekenhuis leiden we jou op tot de zorgprofessional van de toekomst. Draag jij, met ons, bij aan een significante impact op de zorg?


In vogelvlucht: het hoofdgebouw

Je studeert hier in het hart van onze zorg: de campus van het Radboudumc.

Bachelor


Scholing Bachelor Biomedische Wetenschappen

Gezondheidszorg is meer dan patiënten genezen. Biomedici willen ziekten begrijpen, pas dan kun je beter behandelen of voorkomen.

lees meer

Scholing Bachelor Geneeskunde

Een goede arts worden vergt kennis, vaardigheden en professioneel gedrag. Je maakt al meteen kennis met de praktijk, door ontmoetingen met patiënten en zorgverleners.

lees meer

Scholing Bachelor Tandheelkunde

Bestudeer aspecten als pathologie, diagnostiek, preventie en behandeling van tandheelkundige afwijkingen bij de patiënt.

lees meer

Master


Scholing Master Biomedische Wetenschappen

Biomedische wetenschappen reikt van molecuul tot mens tot populatie, met als doel verbetering van gezondheid en welzijn. 

lees meer

Scholing Master Geneeskunde

De master Geneeskunde leidt je in drie jaar op tot basisarts. Je loopt gedurende je master verschillende coschappen, daar doe je veel kennis en ervaring op.

lees meer

Scholing Master Molecular Mechanisms of Disease

Ontwikkel een diepgaand inzicht en onderzoekservaring in de moleculaire processen die ten grondslag liggen aan gezondheid en ziekte.

lees meer

Scholing Master Tandheelkunde

Ons streven is: met zorg en kennis bijdragen aan gezondheid en levenskwaliteit. Je bekwaamt je in zowel technisch als sociaal opzicht.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet