Radboudumc en partners Cell4Pharma sluit distributieovereenkomst en strategische samenwerking met MatTek

25 maart 2022

Mattek Life Sciences, een uit Boston afkomstig tissue engineering bedrijf en onderdeel van de BICO Groep, kondigde van de week aan dat het een distributieovereenkomst en strategische samenwerking is aangegaan met Radboudumc’s spin-off Cell4Pharma, een bedrijf gespecialiseerd in een model voor menselijke niercellen. Onderdeel van de overeenkomst is dat MatTek de distributie van de niercellen in Amerika voor zijn rekening neemt en een nieuwe in vitro niermodel gaat ontwikkelen. “De strategische samenwerking met MatTek past bij ons doel om ons groeiend wereldwijde netwerk van strategische partners te versnellen. Deze samenwerking ondersteunt onze missie om mensrelevant onderzoek te ondersteunen door het leveren van synergistische life sciences producten en diensten”, aldus Ron Byron, CEO van Cell4Pharma. Lees het volledige persbericht hier:  MatTek Enters Distribution Agreement and Strategic Partnership with Cell4Pharma (bico.com)  ‘(in het Engels)’

Meer nieuws


Radboudumc Investment Day opnieuw druk bezocht

16 oktober 2023

Op 12 oktober vond voor de derde keer de Radboudumc Investment Day plaats. Wetenschappers, ondernemers en investeerders uit de life sciences & health sector kwamen bij elkaar in het Radboudumc Experience Center om kennis uit te wisselen, te netwerken en te praten over nieuwe samenwerkingen.

lees meer

Het startup ecosysteem in Nijmegen een boost geven!

22 juni 2023

TechleapNL, Radboud Universiteit, Radboudumc en de gemeente Nijmegen organiseerden een succesvol evenement waar innovatieve health en high-tech startups hun visie deelden op de uitdagingen en kansen voor het lokale startup ecosysteem.

lees meer

Maak kennis met: Healthy Ideas, Healthy Returns

2 juni 2023

Heb jij een gouden idee om de zorg te verbeteren, maar niet de middelen om het te realiseren? Ontdek Healthy Ideas, Healthy Returns: een publiek-privaat netwerk in de Benelux dat kansen biedt voor investeringen en bedrijfsvoorstellen op het vlak van zorg.

lees meer

Cell4Pharma sluit met succes grote financieringsronde

25 mei 2023

Radboudumc spin-off Cell4Pharma heeft met succes een grote financieringsronde afgesloten. Dit is een belangrijke mijlpaal in hun reis naar de ontwikkeling van ciPTEC.

lees meer

Terugblik op de Radboudumc Investment Day

7 oktober 2022

Op 5 oktober kwamen meer dan 100 wetenschappers, investeerders en ondernemers samen op de tweede Radboudumc Investment Day, gezamenlijk georganiseerd door Radboudumc, Oost NL en Briskr.

lees meer

Vacature: Digital Health Innovator

30 september 2022

Ben je een innovator? Wil je bouwen aan toekomstbestendige zorg? Wij maken graag kennis met je.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet