Patiƫntenzorg Behandelingen Aortaklepvervanging

Over een aortaklepvervanging

Als er bij u sprake is van ernstig vernauwde of lekkende hartkleppen, kunnen die gerepareerd of vervangen worden.

lees meer

Over een aortaklepvervanging

Als er bij u sprake is van ernstig vernauwde of lekkende hartkleppen kunnen die gerepareerd of vervangen worden. Uw behandelend chirurg zal met u bespreken wat voor u de beste behandeling is.

Allerlei aspecten zijn van belang bij het bepalen van de klepkeuze. De cardioloog en de chirurg zullen dit voor de operatie uitgebreid met u doornemen. Ook kunt u informatie over hartklepaandoeningen vinden in de brochure ‘Een hartklepaandoening’ van de Hartstichting


Contact

Afdeling Cardio-thoracale Chirurgie

(024) 361 45 90

Uw voorbereiding op de operatie


Behandeling Anesthesie

Als u naar het Radboudumc komt voor een operatie dan krijgt u te maken met anesthesie (verdoving of narcose). Ook voor andere ingrepen, zoals een behandeling of onderzoek, is anesthesie soms nodig. Anesthesie zorgt ervoor dat u tijdens de behandeling geen pijn heeft.

lees meer

Verpleeg­afdeling Hart, Vaat en Long C4

Op de verpleegafdeling Hart, Vaat en Long (C4) werken de volgende specialismen nauw met elkaar samen: Cardiologie, Cardio-thoracale Chirurgie, Longziekten en Heelkunde.

lees meer

Afdeling Cardio-thoracale Chirurgie

De afdeling Cardio-thoracale Chirurgie van het Radboudumc richt zich op de chirurgische behandeling van hart- en longziekten.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet