Afsprakenkaart

Nadat u zich hebt aangemeld, ontvangt u een afsprakenkaart. Op de afsprakenkaart staan uw persoonlijke gegevens en een registratienummer. Alle medische gegevens die over u in het Radboudumc worden verzameld, zijn gekoppeld aan dit registratienummer.

Op de afsprakenkaart worden alle bezoeken genoteerd. Breng deze kaart bij ieder volgend bezoek mee. U kunt ook telefonisch een afspraak maken op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur via de op de afsprakenkaart vermelde telefoonnummers.
Patiëntenzorg Poliklinieken Zeldzame en Erfelijke Bewegingsstoornissen

Over de polikliniek Erfelijke Bewegings­stoornissen

Patiënten met (vermoedelijk) erfelijke bewegingsstoornissen kunnen terecht bij de polikliniek Erfelijke Bewegingsstoornissen. lees meer

Over de polikliniek Erfelijke Bewegings­stoornissen

Patiënten met (vermoedelijk) erfelijke ataxie, ziekte van Huntington, erfelijke ziekte van Parkinson, hereditaire spastische paraparese (HSP) of een andere erfelijke bewegingsstoornis, kunnen terecht op de polikliniek Erfelijke Bewegingsstoornissen.

Contact

Polikliniek Erfelijke Bewegingsstoornissen

(024) 361 66 00

Naar uw afspraak adres en route

Ingang: Ingang Oost
Verdieping: 1
Route: 914

bekijk route

Naar uw afspraak adres en route

Bezoekadres

Reinier Postlaan 4
6525 GC Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Reinier Postlaan 4
Ga naar binnen bij: Ingang Oost
Ga naar Verdieping 1 en volg route 914

Spreekuur

De neuroloog en klinisch-geneticus houden gezamenlijk spreekuur om te kunnen beslissen over eventueel genetisch onderzoek, of om patiënt en familie direct erfelijkheidsvoorlichting te geven in geval van een afwijkende testuitslag.

mijnRadboud uw persoonlijke patiënten­dossier

Bij de centrale inschrijfbalie kunt u mijnRadboud activeren. Dit is uw persoonlijke medische dossier dat u online kunt inzien. Met mijnRadboud kunt u bijvoorbeeld afspraken maken of uitslagen inzien.

lees meer

Afdeling Neurologie

De afdeling Neurologie houdt zich bezig met diagnose en behandeling van aandoeningen in de hersenen. lees meer

Afdeling Genetica

De afdeling Genetica behandelt en onderzoekt erfelijke aandoeningen bij patiënten en hun familie. lees meer

Een afspraak bij Erfelijke Bewegings­stoornissen

U vindt hier informatie over verschillende afspraken die u op de polikliniek Erfelijke Bewegingsstoornissen kunt hebben.
 • Komt u voor een eerste afspraak in het Radboudumc? Meldt u zich dan vóór uw afspraak eerst bij de centrale inschrijfbalie.

  lees meer


  Waar kunt u zich melden?

  Komt u voor een eerste afspraak in het Radboudumc? Meldt u zich dan vóór uw afspraak eerst bij de centrale inschrijfbalie bij de hoofdingang of bij ingang oost. Hier kunt u zich laten inschrijven als patiënt. Vervolgens kunt u naar onze afdeling komen.

 • Wat neemt u mee?

  • Verzekeringsbewijs.
  • Legitimatiebewijs; in ziekenhuizen geldt een identificatieplicht. U kunt zich legitimeren met een wettelijk legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart).
  • Verwijzing: u krijgt een verwijsbrief van uw huisarts of specialist. Indien deze nog niet in ons bezit is, dient u deze mee te nemen. Een verwijzing is één jaar geldig. Buitenlandse patiënten hebben een E-formulier nodig bij aanmelding op de polikliniek.
  • De medicijnen die u gebruikt, in de originele verpakking.

Uw behandelend arts

Dr. B.P.C. van de Warrenburg (neuroloog) en drs. M. Schouten(klinisch geneticus) zijn de vaste specialisten op dit spreekuur. Het kan zijn dat specialisten in opleiding bij het spreekuur aanwezig zijn.
 • Medewerkers
 • Intranet