Werken bij Meeloopdag operatieassistent

Meeloopdag operatie­assistent

Ben jij benieuwd wat het betekent om als operatieassistent in het Radboudumc te werken? En ben jij een gediplomeerd en ervaren professional? Kom dan een ochtend of middag meelopen op de OK.

lees meer

Meeloopdag operatie­assistent

Als ambitieuze operatieassistent weet jij dat je voor het echte werk in een academisch ziekenhuis moet zijn. Je wilt het maximale uit je carrière halen en wilt werken waar de ontwikkelingsfaciliteiten maximaal zijn. Dat kan bij het Radboudumc. Wij bieden jou de complexere casuïstiek en trauma’s. En je kunt sparren met vakinhoudelijke professionals. Kortom: je kunt je optimaal ontwikkelen als zorgprofessional.

Kom een dag meelopen op de OK

Ben jij benieuwd wat het betekent om als operatieassistent in het Radboudumc te werken? En ben jij een gediplomeerd en ervaren professional? Kom dan een ochtend of middag meelopen op de OK. Meld je aan en beleef zelf wat werken in ons Radboudumc jou te bieden heeft.

Aanmelden kan alleen als je gediplomeerd operatieassistent bent. Ben je geïnteresseerd in de opleiding? Bekijk dan het traject via de Radboud Health Academy.

Aanmelden meeloopdag

Ben jij een gediplomeerd operatieassistent? Beleef hoe het is om bij het Radboudumc te werken! schrijf je in

Waarom werken bij de Operatiekamers?

  • Het Radboudumc is hét traumacentrum van de regio. Je krijgt een groot aanbod aan complexe casuïstiek en daardoor maximale zelfontplooiing in het vakgebied.


Van meeloopdag naar talentpool

Stuur jij ons een passend profiel en blijkt tijdens een individuele meeloopdag dat onze ambities matchen? Dan nemen we je op in onze talentpool.

lees meer

Van meeloopdag naar talentpool

Wij willen als OK toonaangevend zijn in Nederland en Europa, om dit waar te kunnen maken hebben wij de beste OK medewerkers nodig. Om die reden staan wij, ook als we even niet direct een vacature hebben, altijd open voor contact met potentieel nieuwe OK collega’s. Om de kwaliteit en continuïteit van goed gekwalificeerde operatieassistenten te borgen, werken wij continu aan het hebben van een 'Talentpool' per specialisme van operatieassistenten die op relatief korte termijn, of juist op de langere termijn, geïnteresseerd zijn in werken op de OK van het Radboudumc.

Stuur jij ons een passend profiel en blijkt tijdens een individuele meeloopdag dat onze ambities matchen, dan nemen we je op in onze talentpool. Zodra er een voor jouw profiel relevante vacature is op de afdeling, word jij uitgenodigd voor een nadere kennismaking met de voor die vacature verantwoordelijk leidinggevende van onze afdeling. 

Ervaring van een meeloopdag

Dorien, operatie-assistent in een perifeer ziekenhuis, vertelt over haar ervaring van de meeloopdag op de OK van het Radboudumc.

lees meer

Ervaring van een meeloopdag

Dorien vertelt...

Wat wilde ik leren?

Voornamelijk wilde ik ervaren hoe het is om in het Radboudumc te werken, op de operatieafdeling. Hoe een werkdag is ingedeeld. En welke werkzaamheden bij het takenpakket van de operatieassistent horen.
Daarbij vond ik het belangrijk om een indruk te krijgen hoe het is om in een universitair ziekenhuis te werken. Zijn de operaties nu echt zoveel complexer?

Uiteraard wilde ik ook proeven hoe de sfeer op de operatieafdeling is. Is het met 20 operatiekamers heel onpersoonlijk en groot, of werk je in kleinere teams en leer je je collega's wel écht kennen?
 

Wat heb ik gezien?

Complexe operaties, geen dag is hetzelfde in het Radboudumc!
 

Wat viel me op?

De professionaliteit en kundigheid van de operatieassistenten. Dankzij het dedicated werken, weten de operatieassistenten ontzettend veel van “hun” specialisme. Maar dankzij het werken in de diensten en op de acute operatiekamer, wordt de algemene kennis ook behouden.
 

Wat neem ik mee?

Een nieuwe werkplek! Ik ben inmiddels gestart bij het Radboudumc als operatiesassistent en heb het hartstikke naar mijn zin. De meeloopdag was een hele prettige manier om te onderzoeken of dit inderdaad een passende werkplek voor mij zou zijn.
 

Instagram story

Kijk een dagje mee met Maud en Elin, operatieassistenten op ons OK-complex. naar Instagram

Afdeling Operatiekamers

Binnen het Radboudumc hebben we 20 operatiekamers waarin zeer complexe chirurgie mogelijk is. De afdeling Operatiekamers beheert de operatiekamers, ziet erop toe dat u veilige zorg krijgt en begeleidt u vóór, tijdens en na een ingreep.

lees meer

Meer weten?

Anja van Wincoop
teamleider

contact