Meeloopdag operatieassistent


Meeloopdag operatie­assistent

Ben jij benieuwd wat het betekent om als operatieassistent in het Radboudumc te werken? En ben jij een gediplomeerd en ervaren professional? Kom dan een ochtend of middag meelopen op de OK.

lees meer

Meeloopdag operatie­assistent

Als ambitieuze operatieassistent weet jij dat je voor het echte werk in een academisch ziekenhuis moet zijn. Je wilt het maximale uit je carrière halen en wilt werken waar de ontwikkelingsfaciliteiten maximaal zijn. Dat kan bij het Radboudumc. Wij bieden jou de complexere casuïstiek en trauma’s. En je kunt sparren met vakinhoudelijke professionals. Kortom: je kunt je optimaal ontwikkelen als zorgprofessional.

Kom een dag meelopen op de OK

Ben jij benieuwd wat het betekent om als operatieassistent in het Radboudumc te werken? En ben jij een gediplomeerd en ervaren professional? Kom dan een ochtend of middag meelopen op de OK. Meld je aan en beleef zelf wat werken in ons Radboudumc jou te bieden heeft.

Aanmelden kan alleen als je gediplomeerd operatieassistent bent. Ben je geïnteresseerd in de opleiding? Bekijk dan het traject via de Radboud Health Academy.


Aanmelden meeloopdag

Ben jij een gediplomeerd operatieassistent? Beleef hoe het is om bij het Radboudumc te werken!

schrijf je in

Van meeloopdag naar talentpool

Stuur jij ons een passend profiel en blijkt tijdens een individuele meeloopdag dat onze ambities matchen? Dan nemen we je op in onze talentpool.

lees meer

Van meeloopdag naar talentpool

Wij willen als OK toonaangevend zijn in Nederland en Europa, om dit waar te kunnen maken hebben wij de beste OK medewerkers nodig. Om die reden staan wij, ook als we even niet direct een vacature hebben, altijd open voor contact met potentieel nieuwe OK collega’s. Om de kwaliteit en continuïteit van goed gekwalificeerde operatieassistenten te borgen, werken wij continu aan het hebben van een 'Talentpool' per specialisme van operatieassistenten die op relatief korte termijn, of juist op de langere termijn, geïnteresseerd zijn in werken op de OK van het Radboudumc.

Stuur jij ons een passend profiel en blijkt tijdens een individuele meeloopdag dat onze ambities matchen, dan nemen we je op in onze talentpool. Zodra er een voor jouw profiel relevante vacature is op de afdeling, word jij uitgenodigd voor een nadere kennismaking met de voor die vacature verantwoordelijk leidinggevende van onze afdeling. 

Waarom werken bij de Operatiekamers?

  • Het Radboudumc is hét traumacentrum van de regio. Je krijgt een groot aanbod aan complexe casuïstiek en daardoor maximale zelfontplooiing in het vakgebied.


Afdeling Operatiekamers

Binnen het Radboudumc hebben we 20 operatiekamers waarin zeer complexe chirurgie mogelijk is. De afdeling Operatiekamers beheert de operatiekamers, ziet erop toe dat u veilige zorg krijgt en begeleidt u vóór, tijdens en na een ingreep.

lees meer

Meer weten?

Anja van Wincoop
Teamleider

neem contact op
inloggen