Werken bij Faciliteiten
Naast de arbeidsvoorwaarden biedt het Radboudumc medewerkers ook verschillende andere faciliteiten en mogelijkheden.

Personeels­vereniging

PV Radboud is de personeelsvereniging voor alle huidige en gepensioneerde medewerkers van het Radboudumc en de Radboud Universiteit Nijmegen.

lees meer

Personeels­vereniging

PV Radboud is de personeelsvereniging voor alle huidige en gepensioneerde medewerkers van het Radboudumc en de Radboud Universiteit Nijmegen. Ook partners van de leden van de PV Radboud zijn van harte welkom als lid. PV Radboud telt meer dan 7000 leden. PV Radboud organiseert allerlei activiteiten voor leden en biedt interessante kortingen aan.

Fietsenmaker

Op het terrein van het Radboudumc is een fietsenmaker gevestigd. Behalve voor reparaties kun je hier ook terecht voor het kopen van nieuwe en gebruikte fietsen en fietsaccessoires.

Hulpfonds personeel

Dit is een fonds van en voor medewerkers. Het is bedoeld om medewerkers van het Radboudumc en de Radboud Universiteit, waar nodig, financiële steun te bieden tegen aantrekkelijke condities. Hulpfonds

Kinderopvang

Kinderopvang Heyendaal bestaat al 35 jaar en is gevestigd op de locatie van de Radboud Universiteit.

lees meer

Kinderopvang

Kinderopvang Heyendaal bestaat al 35 jaar en is gevestigd op de locatie van de Radboud Universiteit, vlakbij het Radboudumc.  Er is mogelijkheid voor flexibele opvang, volgens de roosters van de ouders.

Rookvrij terrein

Per 1 januari 2020 is ons terrein rookvrij. Voor elkaar!

lees meer

Rookvrij terrein

In het Radboudumc zorgen we goed voor elkaar: voor onze patiënten, studenten, bezoekers én collega's. Daar hoort bij dat we samen zorgen voor een gezonde, veilige en plezierige omgeving waar we ons thuis voelen. Daarom bieden wij onze medewerkers een rookvrij terrein én begeleiding om te stoppen met roken aan.

Klik hier voor meer informatie over ons rookvrije terrein.


Parkeergarages en fietsenstallingen

Het Radboudumc beschikt over diverse parkeergarages en (overdekte) fietsenstallingen.

lees meer

Parkeergarages en fietsenstallingen

Het Radboudumc beschikt over diverse parkeergarages en (overdekte) fietsenstallingen. Gebruik je op doordeweekse dagen tussen 06.00 en 15.00 uur een parkeervoorziening voor je auto dan betaal je hiervoor een bijdrage via het salaris. Het tarief is afhankelijk van je reisafstand. In de fietsenstallingen zijn ook diverse mogelijkheden voor het opladen van elektrische fietsen aanwezig.

Bedrijfssport bij Radboud Sportcentrum

Het Radboudumc heeft voor haar medewerkers diverse voorzieningen op het gebied van sport en vrije tijd. Een deel wordt verzorgd door de Personeelsvereniging, een ander deel door het Radboud Sportcentrum. Het is ook mogelijk om de sportactiviteiten (deels) te financieren uit je persoonlijk budget. Sportcentrum

Radboud Travel Clinic

Medewerkers die op dienstreis, studiereis of vakantie naar het buitenland gaan, kunnen zich laten adviseren over hun gezondheid bij de Radboud Travel Clinic.

lees meer

Radboud Travel Clinic

Medewerkers die op dienstreis, studiereis of vakantie naar het buitenland gaan, kunnen zich laten adviseren  over hun gezondheid bij de Radboud Travel Clinic van de Arbo- en Milieudienst (AMD). Daar krijgen ze desgewenst ook vaccinaties. De clinic bevindt zich op de campus. De prijzen zijn gunstig.

Restaurant

Het Radboudumc beschikt over enkele restaurants en cadeauwinkeltjes.

SSH& Guesthouse

Woningcorporatie SSH& biedt onder andere (gast)medewerkers van het Radboudumc een tijdelijk verblijf.

lees meer

SSH& Guesthouse

  • Het Guesthouse is bedoeld voor nieuwe medewerkers of medewerkers die te gast zijn bij het Radboudumc voor bijvoorbeeld een onderzoek o.i.d. en medewerkers die al langere tijd bij het Radboudumc werken, maar die tijdelijk geen woonruimte meer hebben.
  • Medewerkers kunnen er voor minimaal 1 maand en maximaal 1 jaar wonen.
  • Een bewijs van inkomen is vereist.
  • Het maakt niet uit waar je vandaan komt of hoe ver weg je woont.
  • Het Guesthouse is gesitueerd aan de campus bij de Heijendaalseweg (Platolaan) en is onderdeel van het overkoepelende complex Sterrenbosch.
Meer informatie vind je hier (Engelstalig).

UMC Leenfiets

Voor medewerkers zijn vijf bedrijfsfietsen te leen; drie normale fietsen, een bamboefiets en een elektrische fiets.

lees meer

UMC Leenfiets

Duurzaamheid is een belangrijk aandachtspunt voor het Radboudumc.  Voor medewerkers zijn vijf bedrijfsfietsen te leen;  drie normale fietsen, een bamboefiets en een elektrische fiets.  Handig als je een afspraak buiten de deur hebt.