Werken bij Faciliteiten medewerkers

Naast de arbeidsvoorwaarden biedt het Radboudumc medewerkers ook verschillende andere faciliteiten en mogelijkheden.


Personeels­vereniging

PV Radboud is de personeelsvereniging voor alle huidige en gepensioneerde medewerkers van het Radboudumc en de Radboud Universiteit Nijmegen. lees meer

Personeels­vereniging

PV Radboud is de personeelsvereniging voor alle huidige en gepensioneerde medewerkers van het Radboudumc en de Radboud Universiteit Nijmegen. Ook partners van de leden van de PV Radboud zijn van harte welkom als lid. PV Radboud telt meer dan 7000 leden. PV Radboud organiseert allerlei activiteiten voor leden en biedt interessante kortingen aan.

Fietsenmaker

Op het terrein van het Radboudumc is een fietsenmaker gevestigd. Behalve voor reparaties kun je hier ook terecht voor het kopen van nieuwe en gebruikte fietsen en fietsaccessoires.

Hulpfonds personeel

Dit is een fonds van en voor medewerkers. Het is bedoeld om medewerkers van het Radboudumc en de Radboud Universiteit, waar nodig, financiële steun te bieden tegen aantrekkelijke condities. Hulpfonds

Kinderopvang

Kinderopvang Heyendael ligt op de campus van de Radboud Universiteit Nijmegen en is dankzij de handige ligging en flexibele opvang erg geschikt voor Radboudumc medewerkers. lees meer

Kinderopvang

Kinderopvang Heyendael ligt op de campus van de Radboud Universiteit Nijmegen en grenst aan Park Brakkenstein. Als medewerker van het Radboudumc krijg je voorrang op plaatsing. Wel zo fijn gezien de wachtlijsten tegenwoordig. Ook is het mogelijk om zelf je baby te voeden als je dichtbij werkzaam bent. Bij wisselende werktijden biedt flexibele opvang uitkomst.

Kinderdagverblijf Heyendael is een plek waar kinderen volop uitdaging vinden, zowel binnen als buiten: dieren, moestuinen, fruitbomen en Park Brakkenstein op loopafstand. De groene omgeving, grote tuinen met veel afwisseling en een eigen toegangspoort naar Park Brakkenstein maken Heyendael Kinderopvang een speelparadijs voor baby’s en peuters tussen 0 en 4 jaar.

Raadpleeg ook de tarieven en zie hoeveel de opvang je ongeveer kost.


Rookvrij terrein

Per 1 januari 2020 is ons terrein rookvrij. Voor elkaar! lees meer

Rookvrij terrein

In het Radboudumc zorgen we goed voor elkaar: voor onze patiënten, studenten, bezoekers én collega's. Daar hoort bij dat we samen zorgen voor een gezonde, veilige en plezierige omgeving waar we ons thuis voelen. Daarom bieden wij onze medewerkers een rookvrij terrein én begeleiding om te stoppen met roken aan.

Klik hier voor meer informatie over ons rookvrije terrein.


Parkeergarages en fietsenstallingen

Het Radboudumc beschikt over diverse parkeergarages en (overdekte) fietsenstallingen. lees meer

Parkeergarages en fietsenstallingen

Het Radboudumc beschikt over diverse parkeergarages en (overdekte) fietsenstallingen. Gebruik je op doordeweekse dagen tussen 06.00 en 15.00 uur een parkeervoorziening voor je auto dan betaal je hiervoor een bijdrage via het salaris. Het tarief is afhankelijk van je reisafstand. In de fietsenstallingen zijn ook diverse mogelijkheden voor het opladen van elektrische fietsen aanwezig.

Bedrijfssport bij Radboud Sportcentrum

Je hebt als medewerker van het Radboudumc diverse mogelijkheden op het gebied van sport en vrije tijd. Een deel verzorgt de Personeelsvereniging, een ander deel het Radboud Sportcentrum. Bekijk de mogelijkheden en maak een keuze uit het ruime aanbod.

Reis- en Vaccinatiepoli

Medewerkers die op dienstreis, studiereis of vakantie naar het buitenland gaan, kunnen zich laten adviseren over hun gezondheid bij de Reis- en Vaccinatiepoli. lees meer

Reis- en Vaccinatiepoli

Medewerkers die op dienstreis, studiereis of vakantie naar het buitenland gaan, kunnen zich laten adviseren  over hun gezondheid bij de Reis- en Vaccinatiepoli van de Arbo- en Milieudienst (AMD). Daar krijgen ze desgewenst ook vaccinaties. De clinic bevindt zich op de campus. De prijzen zijn gunstig.


Restaurant

Het Radboudumc beschikt over enkele restaurants en cadeauwinkeltjes.

SSH& Guesthouse

Woningcorporatie SSH& biedt onder andere (gast)medewerkers van het Radboudumc een tijdelijk verblijf. lees meer

SSH& Guesthouse

  • Het Guesthouse is bedoeld voor nieuwe medewerkers of medewerkers die te gast zijn bij het Radboudumc voor bijvoorbeeld een onderzoek o.i.d. en medewerkers die al langere tijd bij het Radboudumc werken, maar die tijdelijk geen woonruimte meer hebben.
  • Medewerkers kunnen er voor minimaal 1 maand en maximaal 1 jaar wonen.
  • Een bewijs van inkomen is vereist.
  • Het maakt niet uit waar je vandaan komt of hoe ver weg je woont.
  • Het Guesthouse is gesitueerd aan de campus bij de Heijendaalseweg (Platolaan) en is onderdeel van het overkoepelende complex Sterrenbosch.
Meer informatie vind je hier (Engelstalig).

UMC Leenfiets

Voor medewerkers zijn vijf bedrijfsfietsen te leen; drie normale fietsen, een bamboefiets en een elektrische fiets. lees meer

UMC Leenfiets

Duurzaamheid is een belangrijk aandachtspunt voor het Radboudumc.  Voor medewerkers zijn vijf bedrijfsfietsen te leen;  drie normale fietsen, een bamboefiets en een elektrische fiets.  Handig als je een afspraak buiten de deur hebt.
  • Medewerkers
  • Intranet