• "we helpen het Radboudumc de zorg voor de patiënt te verbeteren"

  Jopie Verhoeven, voorzitter patiënten advies raad
 • "ik word hier uitgedaagd het beste uit mezelf te halen"

  Annemiek te Dorsthorst, kinderverpleegkundige
  Annemiek te Dorsthorst, <i>verpleegkundige Kinderziekenhuis</i>: ik word hier uitgedaagd het beste uit mezelf te halen
 • "van molecuul tot mens tot populatie"

  Dr. Alesandra Cambi, onderzoeksleider nano-immunologie
  Dr. Allesandra Cambi van molecuul tot mens tot populatie
 • "door goed te luisteren leggen we de basis voor de beste zorg"

  Gidi van Neerven, manager kliniek en polikliniek KNO
  Gidi van Neerven door goed te luisteren leggen we de basis voor de beste zorg
 • "we gaan voor harmonie tussen lichaam, geest en ziel"

  Prof. dr. Jan Smit, internist
  Prof. dr. Jan Smit, <i>internist</i>: we gaan voor harmonie tussen lichaam, geest en ziel

Radboudumc

Inloggen

Ga verder

Aan het woord

Rick Durinck, patiënt

“Ik ben geboren met een zeldzame ziekte met overmatige groei en misvorming van weefsels. ”

'Ik ben geboren met het Proteus Syndroom. Een zeldzame ziekte met overmatige groei en misvorming van weefsels. Gelukkig had de ziekte direct een naam. Ik had grote wijnvlekken op mijn rug en schouders. En mijn (...)

Rick Durinck, patiënt

Lees verder

Radboudumc toont resultaten

... nu ook van de afdeling Revalidatie

De afdeling Revalidatie richt zich op het behandelen van de lichamelijke, psychische en sociaal-maatschappelijke gevolgen van aandoeningen, ziektes of een ongeval. Het doel is het dagelijks handelen en maatschappelijk functioneren te verbeteren en patiënten te leren om te gaan met blijvende gevolgen als herstel niet meer mogelijk is. Op de afdeling Revalidatie behandelen we ondermeer mensen met een beenprothese die door poliklinische revalidatie hun loopvaardigheid verbeteren. De resultaten daarvan zijn goed, 56% van de patiënten kan na behandeling weer normaal of bijna normaal lopen. Lees meer over de resultaten van de afdeling Revalidatie.

We willen zo transparant mogelijk maken welke kwaliteit patiënten van ons kunnen verwachten. Want patiënten moeten kunnen vertrouwen op de beste kwaliteit van zorg. Bovendien geloven we dat goed geïnformeerde patiënten beter in staat zijn te participeren in hun eigen zorg.
Bekijk onze resultaten
Revalidatie

15.000.000 watt koelvermogen

Koeltorens 15.000.000 watt koelvermogen is er nodig om in de zomer onze gebouwen op goede temperatuur te houden. Dat staat gelijk aan het verbruik van 85.000 koelkasten thuis. Grote koelmachines en koeltorens helpen om de temperatuur binnen aangenaam te houden. Lees verder

Artrose in meerdere gewrichten

Bij artrose wordt vaak uitgegaan van één aangedaan gewricht, terwijl dat er vaak meer tegelijkertijd zijn. Tot nu richtte onderzoek zich vrijwel exclusief op de niet-medicamenteuze behandeling bij mensen met artrose van de heup, knie óf hand. Nienke Cuperus deed onderzoek naar behandeling van artrose in meerdere gewrichten.

Bekijk de wetenschapsagenda voor meer informatie

 

De koers van het Radboudumc

Het Radboudumc wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. Bekijk de animatiefilm over de koers van het Radboudumc.

Voorlichtingsavond Verloskunde

VerloskundeU bent van harte welkom op de Voorlichtingsavond Verloskunde. Onderwerpen die aan bod komen zijn zwangerschap in het algemeen, thuis bevallen en bevallen in het ziekenhuis en kraamzorg: hoe regelt u dat en wat mag u verwachten.

- Dinsdag 4 augustus 
- Polikliniek Verloskunde & Gynaecologie
- Route 782

Meer informatie

 

Werken in een dynamische omgeving

Het Radboudumc wil voorop lopen in de ontwikkeling van innovatieve, duurzame en betaalbare gezondheidszorg. Wij zoeken collega’s die deze uitdaging met ons aangaan. Medewerkers die goed zijn in hun vakgebied en het beste uit zichzelf halen door grenzen te verleggen. Wil jij samen met ons het verschil maken?