Nieuws Tweede boosterprik patiënten met een ernstige afweerstoornis

9 maart 2022

In de media is te lezen dat patiënten met een ernstige afweerstoornis hun tweede boosterprik tegen corona kunnen gaan halen bij de GGD. Zij worden hiervoor weer uitgenodigd door de ziekenhuizen en umc’s. 

Wij wachten op dit moment op bericht van het RIVM over de selectiecriteria voor deze groep patiënten. Zodra we deze informatie hebben kunnen wij patiënten uitnodigen. We verwachten deze informatie half maart te ontvangen. Wij gaan er dan meteen mee aan de slag. We informeren u via deze webpagina over de voortgang. Heeft u vragen over deze booster kijkt u dan eerst even hier, zodat onze telefoonlijnen zoveel mogelijk vrij kunnen blijven.

Eerste boosterprik patiënten met een ernstige afweerstoornis

Patiënten die van het Radboudumc een uitnodiging hebben gehad voor een 3e vaccinatie kunnen nu al, als zij dat nog niet hebben gedaan, een afspraak maken bij de GGD voor een eerste boosterprik. U heeft daarvoor geen brief van ons nodig. Als het goed is heeft u daarvoor een uitnodigingsbrief van de GGD ontvangen. De eerste boosterprik kan worden gehaald vanaf drie maanden na uw 3e vaccinatie. Als u na de 3e vaccinatie nog corona hebt gehad, dan kan de boosterprik drie maanden na de positieve coronatest worden gehaald.

Tussen de eerste boosterprik en tweede boosterprik moet een interval zitten van drie maanden. 

Meer nieuws


Studenten geven massaal gehoor aan oproep om te helpen in de COVID-zorg

15 december 2021 Bijna 400 studenten Geneeskunde en Verpleegkunde hebben gehoor gegeven aan de oproep van het ziekenhuis om te helpen in de COVID-zorg. lees meer

Nieuwe online-keuzehulp informeert over coronavaccinatie

19 mei 2021 Nieuw online hulpmiddel ondersteunt bij twijfel wel of niet vaccineren en biedt inzicht in ervaring van anderen. lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet