Over het huren van materialen

Als professional moet je jouw vakkennis en bekwaamheid op peil houden. Daar ben je zelf verantwoordelijk voor. We kunnen je daar op verschillende manieren bij helpen. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld ons Skills- en Simulatielab of onze fantomen huren.

lees meer

Over het huren van materialen

Als professional moet je jouw vakkennis en bekwaamheid op peil houden. Daar ben je zelf verantwoordelijk voor. Wij kunnen daarbij helpen door het aanbieden van scholingen, coaching, toetsing en ondersteunen van leren op de werkplek. Maar soms wil je gewoon zelf met enkele collega's oefenen in de veilige omgeving van ons Skills- en Simulatielab, of oefenen met fantomen in plaats van echte patiënten. Je kunt dan ons Skills- en Simulatielab of onze fantomen huren.

Meer weten? Neem contact op

Skillslab RHA


contact

Materialen

Een overzicht van de materialen die je kunt huren bij het Skills- en Simulatielab.

lees meer

Strippenkaart

De strippenkaart is dé manier om snel, efficiënt en als het jou uitkomt gebruik te maken van fantomen van het Skills- en Simulatielab of losse diensten van de Radboudumc Health Academy.

lees meer

Strippenkaart

Je wilt fantomen huren om op de afdeling met een nieuwe collega vaardigheden te oefenen als het jullie uitkomt? Of je wilt graag opleidingsadvies van de Radboudumc Health Academy? Hiervoor kun je de strippenkaart gebruiken.

Strippenkaart kopen

De kaart koop je door het aanvraagformulier in te vullen. Vraag de strippenkaart aan door een mail te sturen naar skillslab.rha@radboudumc.nl.

Strippenkaart gebruiken

De strippenkaart kun je gebruiken in situaties waarin je vraag relatief eenvoudig is en je niet eerst een uitgebreide offerte-aanvraag wilt doen. De mogelijkheden zijn divers, zoals advies bij het ontwikkelen van je klinische les, een coachgesprek, of het huren van fantomen voor het aanleren van vaardigheden.

Via een offerte kun je advies aanvragen bij het samenstellen van vaardigheidstoetsen of het organiseren van een scholing op je eigen afdeling. Uiteraard blijft het ook altijd mogelijk om een offerte aan te vragen voor een scholing, andere leertrajecten of voor (complexe) verhuur van fantomen en het Skills- en Simulatielab.

Simpele aanvragen met je strippenkaart kun je mailen naar skillslab.rha@radboudumc.nl. Heb je een complexe aanvraag (bijvoorbeeld meerdere fantomen)? Gebruik dan het 'Aanvraagformulier Skillslab en fantomen'.
  • Medewerkers
  • Intranet