Radboudumc en partners Kick-off samenwerking 3D-geprinte orthesen

9 februari 2023

Op donderdag 2 februari waren atum3D en Spentys te gast in het Radboudumc om een workshop te geven over 3D-geprinte orthesen. Deze baanbrekende ontwikkeling is mogelijk gemaakt door de samenwerking met de afdeling Chirurgie - Trauma Unit en het 3D lab van het Radboudumc.

De workshop was de officiële aftrap voor deze nieuwe samenwerking waarin we de nieuwste technologieën op het gebied van 3D printen willen ontwikkelen en evalueren voor patiëntspecifieke orthesen, voor bijvoorbeeld gebroken polsen.

3D Lab Radboudumc richt zich op de introductie van 3D technologieën om de patiëntenzorg te verbeteren en het Radboudumc werkt aan verschillende projecten waarin deze technologieën worden geïmplementeerd. atum3D levert speciale state-of-the-art 3D-printers die zijn uitgerust met de eigen software van Spentys.

Volg ons voor meer nieuws. 


 
Van links naar rechts: Alyssa Wang; Laura van Ginkel; Erik Cramer (atum3D); Thomas Maal; Vincent Stirler, Tim Janssen, Harold Grotenhuis, Jelle Driessen, Michiel Prikken (Spentys), Jan Bongaerts, Marcel de Bruijn. 

Meer nieuws


Radboudumc Investment Day opnieuw druk bezocht

16 oktober 2023

Op 12 oktober vond voor de derde keer de Radboudumc Investment Day plaats. Wetenschappers, ondernemers en investeerders uit de life sciences & health sector kwamen bij elkaar in het Radboudumc Experience Center om kennis uit te wisselen, te netwerken en te praten over nieuwe samenwerkingen.

lees meer

Thirona haalt €7,5 miljoen aan nieuwe financiering op

14 september 2023

Nijmegen, Nederland (11 september 2023) - Thirona, een wereldwijd bedrijf gespecialiseerd in geavanceerde analyse van thorax CT-beelden met kunstmatige intelligentie en Radboudumc spin-off, is verheugd om de succesvolle afronding van haar nieuwe investering aan te kondigen.

lees meer

Het startup ecosysteem in Nijmegen een boost geven!

22 juni 2023

TechleapNL, Radboud Universiteit, Radboudumc en de gemeente Nijmegen organiseerden een succesvol evenement waar innovatieve health en high-tech startups hun visie deelden op de uitdagingen en kansen voor het lokale startup ecosysteem.

lees meer

Maak kennis met: Healthy Ideas, Healthy Returns

2 juni 2023

Heb jij een gouden idee om de zorg te verbeteren, maar niet de middelen om het te realiseren? Ontdek Healthy Ideas, Healthy Returns: een publiek-privaat netwerk in de Benelux dat kansen biedt voor investeringen en bedrijfsvoorstellen op het vlak van zorg.

lees meer

Terugblik op de Radboudumc Investment Day

7 oktober 2022

Op 5 oktober kwamen meer dan 100 wetenschappers, investeerders en ondernemers samen op de tweede Radboudumc Investment Day, gezamenlijk georganiseerd door Radboudumc, Oost NL en Briskr.

lees meer

Vacature: Digital Health Innovator

30 september 2022

Ben je een innovator? Wil je bouwen aan toekomstbestendige zorg? Wij maken graag kennis met je.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet