Radboudumc en partners Kick-off samenwerking 3D-geprinte orthesen

9 februari 2023

Op donderdag 2 februari waren atum3D en Spentys te gast in het Radboudumc om een workshop te geven over 3D-geprinte orthesen. Deze baanbrekende ontwikkeling is mogelijk gemaakt door de samenwerking met de afdeling Chirurgie - Trauma Unit en het 3D lab van het Radboudumc.

De workshop was de officiële aftrap voor deze nieuwe samenwerking waarin we de nieuwste technologieën op het gebied van 3D printen willen ontwikkelen en evalueren voor patiëntspecifieke orthesen, voor bijvoorbeeld gebroken polsen.

3D Lab Radboudumc richt zich op de introductie van 3D technologieën om de patiëntenzorg te verbeteren en het Radboudumc werkt aan verschillende projecten waarin deze technologieën worden geïmplementeerd. atum3D levert speciale state-of-the-art 3D-printers die zijn uitgerust met de eigen software van Spentys.

Volg ons voor meer nieuws. 


 
Van links naar rechts: Alyssa Wang; Laura van Ginkel; Erik Cramer (atum3D); Thomas Maal; Vincent Stirler, Tim Janssen, Harold Grotenhuis, Jelle Driessen, Michiel Prikken (Spentys), Jan Bongaerts, Marcel de Bruijn. 

Meer nieuws


Nieuwe game traint huisarts en triagist sneller te beslissen bij spoedzorg patiënt sneller op de juiste plek bij spoedzorg

14 maart 2023

In de Triage Game leer je spelenderwijs en in een levensechte setting, hoe triage werkt, welke vaste criteria aan bod komen en wat potentiële valkuilen zijn.

lees meer

Vacature: Program Manager Health Incubator bij SMB

17 januari 2023

Science Meets Business (SMB) zoekt een communitybouwer om de incubator te beheren en uit te breiden, en de relaties met stakeholders te onderhouden.

lees meer

Help mee met Cell4Pharma voor minder dierproeven bij de ontwikkeling van geneesmiddelen

21 december 2022

Alleen al in de Verenigde Staten worden jaarlijks meer dan 50 miljoen dieren gebruikt voor medische experimenten. Dat kan minder!

lees meer

Aiosyn haalt 2 miljoen euro op om AI-gestuurde algoritmen te ontwikkelen om pathologen te ondersteunen bij klinische diagnostiek

21 december 2022

Nijmegen, Nederland - Aiosyn ontwikkelt een diagnostisch platform dat kunstmatige intelligentie gebruikt om pathologen te ondersteunen met nauwkeurigere en efficiëntere klinische diagnostiek.

lees meer

Terugblik op de Radboudumc Investment Day

7 oktober 2022

Op 5 oktober kwamen meer dan 100 wetenschappers, investeerders en ondernemers samen op de tweede Radboudumc Investment Day, gezamenlijk georganiseerd door Radboudumc, Oost NL en Briskr.

lees meer

Vacature: Digital Health Innovator

30 september 2022

Ben je een innovator? Wil je bouwen aan toekomstbestendige zorg? Wij maken graag kennis met je.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet