Patiëntenzorg Poliklinieken Dermatologie Complexe dermato-oncologie spreekuren

Complexe dermato-oncologie spreekuren

Op onze complexe dermato-oncologie spreekuren komen mensen met zeldzame of uitgebreide vormen van huidkanker, of mensen die een verhoogd risico hebben op het krijgen van huidkanker of waarbij extra expertise nodig is. lees meer

Complexe dermato-oncologie spreekuren

Op de polikliniek Dermatologie hebben we verschillende spreekuren op het gebied van complexe dermato-oncologie. Dermato-oncologie is de zorg voor patiënten met huidkanker of voorstadia hiervan.

Met complexe dermato-oncologie bedoelen we zeldzame of uitgebreide vormen van huidkanker. Maar ook mensen met een sterk verhoogd risico op het krijgen van huidkanker (bijvoorbeeld door genetische aanleg of gebruik van bepaalde medicijnen) en mensen waarvoor door omstandigheden extra aandacht en expertise nodig is (bijvoorbeeld mensen met dementie of extreme prikangst).

Uw afspraak

Voor een afspraak op één van onze complexe dermato-oncologie spreekuren heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts, dermatoloog of andere specialist. Afhankelijk van de exacte reden van verwijzing bepalen we op welk spreekuur en bij welke zorgverlener(s) uit ons team u uitgenodigd wordt.


Contact

Polikliniek Dermatologie
ma t/m vrij van 8.00-17.00 uur

Bij spoed buiten kantooruren, in het weekend en op feestdagen hoort u een antwoordapparaat met informatie over de bereikbaarheid.
(024) 361 32 80

Naar uw afspraak polikliniek Dermatologie

Ingang: Hoofdingang
Gebouw: A
Verdieping: 1
Route: 678 naar Plein A1 Oost

bekijk route

Naar uw afspraak polikliniek Dermatologie

Bezoekadres

Radboudumc hoofdingang
Geert Grooteplein Zuid 10
6525 GA Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Geert Grooteplein Zuid 10
Ga naar binnen bij: Hoofdingang
Ga naar Gebouw A , Verdieping 1 en volg route 678 naar Plein A1 Oost

Voorbereiding

Wij vragen u enkele vragenlijsten in te vullen via mijnRadboud. Doe dit uiterlijk 48 uur voor uw afspraak.

Uw afspraak

Tijdens de afspraak doen we verschillende onderzoeken. lees meer

Uw afspraak

Tijdens de afspraak kunnen we verschillende onderzoeken doen. Niet alle onderzoeken zijn bij iedereen nodig.


  • We stellen u verschillende vragen over uw klachten, ziektegeschiedenis en andere relevante zaken. Dit vraaggesprek noemen we een anamnese. 


Uitslaggesprek

Afhankelijk van de bevindingen en de uitslagen van de onderzoeken, plannen we een uitslaggesprek met u om de resultaten en behandelopties te bespreken.

Huidkanker

Huidkanker is de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. Maar liefst 1 op de 5 Nederlanders krijgt een vorm van huidkanker. Er zijn verschillende soorten huidkanker. lees meer

Afdeling Dermatologie

De afdeling Dermatologie richt zich op de behandeling van huidaandoeningen. Naast de zorg voor patiënten houden we ons ook bezig met onderwijs en onderzoek.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet