Over de polikliniek Longziekten

Onze polikliniek heeft twee locaties: Radboudumc (Nijmegen) en Radboudumc Dekkerswald (Groesbeek). Maak hieronder uw keuze.

Contact

Afdeling Longziekten

(024) 361 45 79

Verhuizing

Na vele jaren verplaatst het Radboudumc de ziekenhuiszorg van de prachtige locatie in Groesbeek naar Nijmegen. Dit gebeurt in etappes: Longziekten verhuist eerst (27-30 mei) en daarna volgen het Pijnbehandelcentrum en RAAcK (1-4 juli).

lees meer

Verhuizing

Waar gaat de longzorg naartoe?

Alle (chronische) longzorg die we op Dekkerswald bieden, zijn verhuisd naar de volgende locaties:

  • Gebouw P: het gloednieuwe gebouw aan de Erasmuslaan, waarin ook een High Level Isolation Unit aanwezig is. Hier bieden we per 30 mei zorg aan patiënten met tuberculose en longinfecties.
  • Gebouw L: het compleet gerenoveerde gebouw naast ingang Oost, waar voorheen Pro Persona gehuisvest was. Hier gaan per 30 mei onze (poli)klinische patiënten naartoe voor longrevalidatie.
  • Gebouw C: het gebouw tussen de hoofdingang en gebouw Vrouw en Kind. Hier gaan vanaf 30 mei alle andere (poli)klinische patiënten van de afdeling Longziekten naartoe.

Gaan nog verhuizen

  • Gebouw A: ons gloednieuwe hoofdgebouw, dat we op 4 juli in gebruik nemen. Hier gaan vanaf 4 juli de patiënten van het pijnbehandelcentrum en pijnpoli naartoe.
  • Gebouw F: in het gebouw van het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis verwelkomen we vanaf 4 juli de patiënten op de polikliniek RAAcK.

Meer informatie over onze nieuwbouw en verhuizingen vindt u op onze website.


Maatregelen coronavirus

Er gelden nog een beperkt aantal coronamaatregelen in het Radboudumc. Zo blijft het voor iedereen vanaf 9 jaar verplicht om een mondkapje te dragen. Ook vragen we u om een zelftest te doen voor u naar het ziekenhuis komt en alleen te komen als dat volgens de coronavragenlijst veilig is. lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet