Jacqueline Knoll


‘Ik werk sinds 1989 in het Radboudumc. Sinds 2000 ben ik verpleegkundig specialist en in 2018 heb ik mijn opleiding consulent seksuele gezondheid afgerond.'

Meer kwaliteit dankzij patiëntparticipatie

'Ik werk binnen de keten van kindernefrologie en kinderurologie (waaronder DSD). Deze zorg is hoog complex. Ik zet me in om kinderen met deze aandoeningen een toekomst te bieden en hen te begeleiden naar een volwaardig leven als volwassene.  Hiervoor gebruik ik mijn kennis, ervaring, e-health applicaties en mijn netwerk. Buiten het Radboudumc, ben ik ook actief voor bijvoorbeeld patiëntenverenigingen. Ik vind het belangrijk dat de patiëntjes en hun ouders deelnemen in het zorgproces. Met hun bijdrage kunnen we de kwaliteit van die zorg afstemmen op hun behoeftes. Daardoor wordt zorg per definitie efficiënter.’

Toekomstplannen

‘Voor de toekomst heb ik nog veel plannen om de zorg te verbeteren. Zo wil ik het gebruik van e-health applicaties bevorderen en ga ik zorgen dat het onderwerp seksualiteit meer aandacht krijgt binnen de kindergeneeskunde.
 
Het stimuleren van patiëntenparticipatie en e-health toepassingen vind ik inspirerende onderwerpen. Daar denk ik graag in de breedste zin over mee. Ik deel mijn kennis en ervaring als verpleegkundig specialist vanuit een breed perspectief. Samen kunnen we het verschil maken door ons te organiseren en kennis te delen.’
Personen Jacqueline Knoll

Profiel

Jacqueline Knoll
BIG-nummer: 69011532430


Functie(s)

  • verpleegkundig specialist

Jacqueline Knoll

'Ik werk sinds 1989 in het Radboudumc. Sinds 2000 ben ik verpleegkundig specialist en in 2018 heb ik mijn opleiding consulent seksuele gezondheid afgerond.' lees meer

Verbonden aan


Afdeling Oogheelkunde

De afdeling Oogheelkunde onderzoekt en behandelt patiënten met aandoeningen van het oog en de omliggende organen.

lees meer

Afdeling Genetica

De afdeling Genetica behandelt en onderzoekt erfelijke aandoeningen bij patiënten en hun familie. lees meer

Afdeling Spoedeisende Hulp

Bij acute gezondheidsproblemen wordt u verwezen naar de SEH. Ons team van specialisten staat hier 24 uur per dag voor u klaar.

lees meer

Afdeling Keel-, Neus- en Oorheelkunde

De afdeling KNO van het Radboudumc biedt patiëntenzorg op het gebied van oorchirurgie, neus- en aangezichtschirurgie en hoofd-halschirurgie. Daarnaast doen we wetenschappelijk onderzoek en geven we onderwijs aan studenten Geneeskunde en KNO-artsen in opleiding.

lees meer

Afdeling Dermatologie

De afdeling Dermatologie richt zich op de behandeling van huidaandoeningen. Naast de zorg voor patiënten houden we ons ook bezig met onderwijs en onderzoek.

lees meer

Afdeling Hematologie

Hematologie is het specialisme dat zich bezighoudt met bloedziekten. lees meer

Afdeling Mond-Kaak-Aangezichts­chirurgie

De specialisten van de afdeling Mond-Kaak-Aangezichtschirurgie behandelen voornamelijk ziektes en afwijkingen van mond, kaak en aangezicht. Wij behandelen zowel poliklinisch (dagbehandeling) als klinisch (met opname).

lees meer

Afdeling Neurochirurgie

De afdeling Neurochirurgie houdt zich bezig met de chirurgische behandeling van aandoeningen aan de hersenen, hersenschedel, schedelbasis, hersenzenuwen, het ruggenmerg, de wervelkolom en het perifere zenuwstelsel.

lees meer

Afdeling Orthopedie

Orthopedie is een chirurgisch specialisme. Wij behandelen aandoeningen van het steun- en bewegingsapparaat. Dit doen we met of zonder operatie. Orthopedie behandelt patiënten met bijvoorbeeld slijtage van het heup- of kniegewricht, artrose, botkanker of een dwarslaesie.

lees meer

Afdeling Plastische Chirurgie

De afdeling Plastische Chirurgie houdt zich bezig met herstel van vorm en functie van een lichaamsdeel. Het gaat om correctie van aangeboren of verkregen afwijkingen en verminkingen of gebreken. lees meer

Afdeling Neonatologie

Op de afdeling neonatologie behandelen we te vroeg geboren kinderen, kinderen die tijdens de bevalling in moeilijkheden zijn geraakt of aangeboren afwijkingen hebben.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet