Nieuws Nieuwe uitnodigingen 3e vaccinatie
26 oktober 2021

Inmiddels zijn de nieuwe uitnodigingen met persoonlijke gegevens op de brief verzonden en kunnen de betreffende patiënten deze vanaf donderdag 28 oktober op de deurmat verwachten. Dit is belangrijk als u eerder een uitnodiging heeft ontvangen met alleen uw persoonlijke gegevens op de envelop en niet op de brief. Hierdoor kon u mogelijk geen afspraak maken bij de GGD. Met deze nieuwe brief kan dat wel. We verzoeken u dan ook om die nieuwe brief mee te nemen naar uw afspraak bij de GGD.

Vanmiddag is naar patiënten die mijnRadboud gebruiken alvast de nieuwe digitale uitnodiging met persoonlijke gegevens verstuurd. Deze kunt u laten zien (digitaal of uitgeprint) als u al een afspraak bij de GGD heeft, maar de nieuwe brief nog niet heeft ontvangen. Neemt u in dat geval ook de eerste brief en de envelop met de bijlage mee.

Heeft u geen mijnRadboud, dan raden we u aan om de nieuwe brief af te wachten om mee te nemen naar uw afspraak bij de GGD.

Meer nieuws


Vervroegde coronavaccinatie kinderen 5 – 11 jaar oud

20 december 2021

Informatie voor ouders van kinderen tussen 5-11 jaar oud met een medische reden voor een vervroegde coronavaccinatie.

lees meer

Studenten geven massaal gehoor aan oproep om te helpen in de COVID-zorg

15 december 2021

Bijna 400 studenten Geneeskunde en Verpleegkunde hebben gehoor gegeven aan de oproep van het ziekenhuis om te helpen in de COVID-zorg.

lees meer

Medici op straat: Ook Nijmeegse artsen en verpleegkundigen de straat op

1 december 2021

In Rotterdam en Utrecht deden ze het al. Het afgelopen weekend zijn ook Nijmeegse artsen de straat op gegaan. Niet om mensen te overtuigen om zich te laten vaccineren, maar om het gesprek met hen aan te gaan en hen goed te informeren.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet