Nieuws Vervolg 3e vaccinatie
1 november 2021

Op basis van de criteria die het RIVM heeft opgesteld hebben we de afgelopen weken patiënten geselecteerd en uitgenodigd voor een 3e vaccinatie. De laatste groep patiënten ontvangt uiterlijk zaterdag 6 november de uitnodiging. 

Ik heb geen brief gehad van het Radboudumc, maar ik denk wel dat ik in aanmerking kom voor een 3e vaccinatie. Wat kan ik doen?

Het is belangrijk dat u eerst afwacht of u een uitnodiging van het Radboudumc ontvangt. Als u op maandag 8 november nog geen uitnodiging heeft ontvangen, dan komt u op basis van de gestelde criteria door het RIVM niet in aanmerking voor een 3e vaccinatie. 
Als u vindt dat u wel hiervoor in aanmerking komt, dan leest u volgende week op onze website wat u kunt doen. Wij verzoeken u om tot die tijd geen contact met ons op te nemen met vragen over een 3e vaccinatie. 

Meer nieuws


Vervroegde coronavaccinatie kinderen 5 – 11 jaar oud

20 december 2021

Informatie voor ouders van kinderen tussen 5-11 jaar oud met een medische reden voor een vervroegde coronavaccinatie.

lees meer

Studenten geven massaal gehoor aan oproep om te helpen in de COVID-zorg

15 december 2021

Bijna 400 studenten Geneeskunde en Verpleegkunde hebben gehoor gegeven aan de oproep van het ziekenhuis om te helpen in de COVID-zorg.

lees meer

Medici op straat: Ook Nijmeegse artsen en verpleegkundigen de straat op

1 december 2021

In Rotterdam en Utrecht deden ze het al. Het afgelopen weekend zijn ook Nijmeegse artsen de straat op gegaan. Niet om mensen te overtuigen om zich te laten vaccineren, maar om het gesprek met hen aan te gaan en hen goed te informeren.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet