Scholing Verpleegkundige vervolgopleidingen


Over verpleegkundige vervolgopleidingen

De Radboudumc Health Academy verzorgt een groot aantal (verpleegkundige) vervolgopleidingen, waaronder 13 door het CZO erkende opleidingen. Onze studenten komen uit het hele land!

lees meer

Over verpleegkundige vervolgopleidingen

Ben je een zorgprofessional en heb je behoefte aan meer verdieping in je beroepsuitoefening? De Radboudumc Health Academy verzorgt een groot aantal vervolgonderwijsprogramma's. We bieden de meest uiteenlopende specialisaties en onderwerpen aan.

Onze studenten komen uit het hele land! Je krijgt meestal via de zorginstelling waar je werkt gelegenheid om de scholing te volgen, zeker bij scholingen die verplicht zijn om aan de kwalificatie-eisen te voldoen. Maar je kunt ook op eigen gelegenheid meedoen aan (een deel van) een onderwijsprogramma.

Je brengt je kennis, inzicht of vaardigheden op een hoger niveau, zodat je straks nog betere kwaliteit levert in de zorg aan je patiĆ«nten.

Algemene informatie voor studenten van het Radboudumc

Roosters, indelingen, vacatures, stages, onderwijsruimtes en meer.

lees meer

Roosters vervolg­opleidingen

Je vindt hier de roosters van alle vervolgopleidingen (op alfabet).

lees meer

Prijzen en overzicht Vervolg­opleidingen


Algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden voor scholingen en maatwerk.

lees meer

Gewijzigde onderwijs­locaties

Onze leslokalen zijn vanaf 2018 over twee locaties verspreid. Naast de bekende locatie op de Gerard van Swietenlaan 2, komt er een locatie bij: Erasmuslaan 9 op de universiteitscampus.

bekijk de pdf
inloggen