Openingstijden werkdagen

7.30 uur – 17.00 uur

Inschrijfbalies

Heeft u een eerste afspraak bij ons? Kom dan 30 minuten voordat u naar uw afspraak gaat eerst langs bij één van de centrale inschrijfbalies. Na uw inschrijving als patiënt kunt u inchecken voor uw afspraak. Dit kan bij de dichtstbijzijnde Check-in balie bij uw polikliniek.


Wat neemt u mee?

Om uw inschrijving als patiënt in orde te maken hebben wij een aantal zaken van u nodig.

lees meer

Wat neemt u mee?

Om uw inschrijving als patiënt in orde te maken hebben wij het volgende nodig:
  • *Identificatiebewijs (een geldig paspoort, identificatiebewijs of rijbewijs).
  • Verzekeringsbewijs van de zorgverzekeraar (zorgpas).
  • De verwijsbrief van uw huisarts of andere zorgverlener (bijvoorbeeld specialist of verloskundige).
*De identificatieplicht geldt voor iedereen die gebruik maakt van medische zorg, ook voor kinderen.  Een verblijfsdocument van de vreemdelingendienst en een elektronisch w-document voor asielzoekers zijn ook identificatiebewijzen.

U heeft geen identificatiebewijs, geen verzekeringsbewijs of geen verwijzing? Dan kan het Radboudumc de rekening niet bij uw zorgverzekeraar indienen. U krijgt na uw afspraak 14 dagen de tijd om de ontbrekende gegevens mee te nemen naar de centrale inschrijfbalie. Lukt dit niet dan krijgt u de rekening thuisgestuurd en moet u hem zelf betalen.

Wijzigingen

Wijzigingen in uw gegevens geeft u door bij de centrale inschrijfbalie. Wijzigen uw huisarts, adres of telefoonnummer dan mag u dat ook aan de polikliniek doorgeven. Heeft u een andere zorgverzekeraar dan hoeft u dit niet door te geven. Dit wordt automatisch aangepast.

Pasfoto

Als u zich inschrijft maakt de baliemedewerker een pasfoto van u. Deze wordt meteen in uw medisch dossier gezet. Zo kan uw zorgverlener zien dat hij of zij de juiste persoon tegenover zich heeft. De foto wordt alleen in uw dossier gebruikt. Het maken ervan is niet verplicht.

Contact

Inschrijfbalie

(024) 361 44 43

mijnRadboud uw persoonlijke patiënten­dossier

Bij de centrale inschrijfbalie kunt u mijnRadboud activeren. Dit is uw persoonlijke medische dossier dat u online kunt inzien. Met mijnRadboud kunt u bijvoorbeeld afspraken maken of uitslagen inzien.

lees meer

Inchecken voor uw afspraak

Voordat u in gesprek gaat met uw zorgverlener willen we graag uw gegevens op orde hebben en uw medicijnen controleren.

lees meer

Afspraak­herinnering per SMS

2 dagen voor uw afspraak in het Radboudumc ontvangt u een herinnerings-SMS. Wilt u geen SMS-bericht ontvangen als herinnering aan uw afspraak, geef het dan door bij de inschrijfbalie.