Over het ziekenhuis

Maasziekenhuis Pantein
Maasziekenhuis Pantein is een algemeen modern ziekenhuis in de regio Land van Cuijk en Noord-Limburg. Het Maasziekenhuis telt 26 specialismen en zo’n honderd specialisten. In het ziekenhuis zijn 5 operatiekamers, 170 bedden, 98 kamers (waarvan veel eenpersoonskamers) en daarnaast is er een Spoedeisende Hulp en een Intensive Care. Het Maasziekenhuis biedt algemene ziekenhuiszorg dichtbij huis, maar ook toegang tot academische en specialistische zorg dankzij de intensieve samenwerking met het Radboudumc en de Sint Maartenskliniek. Ook de Sint MaartensKinderkliniek is in het Maasziekenhuis gevestigd.

 

Het Maasziekenhuis heeft een nauwe samenwerking met de huisartsen in de regio. De regionale huisartsenpost is bij het ziekenhuis gevestigd, gecombineerd met de spoedeisende hulp. Daarnaast is er sprake van een Verloskundig samenwerkingsverband (VSV) en een Prenataal Screeningscentrum. Maasziekenhuis Pantein is onderdeel van zorgorganisatie Pantein waardoor er naast ziekenhuiszorg ook veel expertise beschikbaar is op het gebied van thuiszorg (Thuiszorg Pantein), herstelzorg en verpleeghuiszorg (Zorgcentra Pantein) en servicediensten aan huis (Pantein Extra).

 

Onderwijs Informatie coschappen Coschap bij Maasziekenhuis Pantein

Over het ziekenhuis

We heten je van harte welkom bij het Maasziekenhuis Pantein in Beugen/Boxmeer. Voor een goede en leerzame tijd bij ons willen we je graag informeren over de gang van zaken. lees meer

Algemene informatie

Er is een goed restaurant waar zowel de warme als koude maaltijd kan worden genoten. Je kunt er met een pinpas en contant betalen. Het ziekenhuis is bereikbaar met het openbaar vervoer (station Boxmeer, bus of fiets 10 minuten).

Attitude

We verwachten een respectvolle bejegening naar onze patiƫnten en medewerkers, met een actieve opstelling. Van ons kan je hetzelfde verwachten en eisen met de bereidheid te investeren in gedegen onderwijs en goede ondersteuning.

Bereikbaarheid

Kijk op de site van het ziekenhuis voor een routebeschrijving. ga naar de site
  • Medewerkers
  • Intranet