Over ons

Hét onderwijs- en opleidingsinstituut voor iedereen die werkzaam is in de zorg

De Radboudumc Health Academy heeft een divers opleidingsaanbod voor verschillende doelgroepen: van paramedici tot verpleegkundigen en van artsen tot onderzoekers. Binnen de Radboudumc Health Academy komen professionals al tijdens de opleiding met elkaar in contact en worden vanuit één gedachte opgeleid. We geloven in continue professionele ontwikkeling van zorgprofessionals en daar hoort een leven lang leren bij om patiënten dagelijks de beste zorg te kunnen bieden.

Werken aan de gezondheidszorg van de toekomst

Gezondheidszorg is mensenwerk. Wij willen betekenisvol zijn voor de gezondheidszorg van de toekomst. Dat vraagt om een investering in de opleiding van (toekomstige) zorgprofessionals. Zorgprofessionals die persoonsgerichte zorg kunnen geven, voor aantoonbare kwaliteit gaan, kunnen werken in netwerken en oog hebben voor doelmatigheid. Kunnen werken in interprofessionele teams is daarbij van wezenlijk belang. Dat geldt voor artsen en verpleegkundigen in de directe zorg én voor hen die actief zijn in medisch wetenschappelijk onderzoek.
Onderwijs Radboudumc Health Academy

Over ons

De Radboudumc Health Academy is hét onderwijs- en opleidingsinstituut voor iedereen die werkzaam is in de zorg. We geloven in continue professionele ontwikkeling van zorgprofessionals en daar hoort een leven lang leren bij om patiënten dagelijks de beste zorg te kunnen bieden.

lees meer

Maatregelen coronavirus

Vanwege de uitbraak van het coronavirus (SARS-CoV-2) neemt het Radboudumc extra voorzorgsmaatregelen. Om de kans op besmetting te voorkomen worden events en activiteiten voor zorgprofessionals geannuleerd. Indien u zich al heeft aangemeld, ontvangt u automatisch een bericht over de nieuwe datum.

Heb je een vraag over onderwijs?

Lees de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

lees meer

Professionals Life long learning

Wij geloven dat zorgprofessionals zich continu moeten blijven ontwikkelen en hun leven lang moeten blijven leren.

lees meer

Advies

Zoek je naar manieren om jezelf, je studenten en/of je team verder te ontwikkelen? Een van de adviseurs van de Radboudumc Health Academy denkt graag met je mee. lees meer

Infographic en praktijk-cases

Benieuwd naar hoe wij health professionals opleiden? Of naar sprekende praktijk-cases? bekijk de infographic

Inter­professioneel leren

Je spreekt over interprofessioneel leren en opleiden als twee of meer professies van, met en over elkaar leren om tot betere, effectieve samenwerking te komen en daarmee de uitkomsten van de zorg verbeteren.

lees meer

Skills- en Simulatielab

De Radboudumc Health Academy heeft een unieke trainingslocatie om professionals te trainen, als voorbereiding op het bieden van excellente en veilige patiëntenzorg.

lees meer

Events

De Radboudumc Health Academy heeft een gespecialiseerd bureau voor congressen en symposia.

lees meer

Radboudumc Health Academy

Ingang: Radboudumc Health Academy
Route: 61

bekijk route

Radboudumc Health Academy

Bezoekadres

Gerard van Swietenlaan 2
6525 GB Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Gerard van Swietenlaan 2
Ga naar binnen bij: Radboudumc Health Academy
Volg route 61