Werken bij Werken als arts bij het Radboudumc

Een baan met impact? Die heb je zeker


Denk verder werk anders

Patiënten de beste zorg bieden. Maar óók impact hebben op de gezondheid en de zorg in de toekomst? Daarvoor moet je bij het Radboudumc zijn. Wij maken de zorg slimmer, beter en duurzamer en willen daarmee tot de internationale top behoren. Jij als arts hebt dus alle ruimte om verder te denken en kansen te pakken en je te laten horen.

lees meer

Denk verder werk anders

Bij het Radboudumc blijf je als specialist vooroplopen in jouw vakgebied. Omdat je over de grenzen van je eigen afdeling en discipline heen samenwerkt, bouw je snel een breed netwerk op en kom je met uiteenlopende collega’s tot onderzoeken en innovaties. En kijk alleen al naar onze Health Academy, het Experience Center of onze negentien Technology Centers: je kunt je op allerlei manieren ontwikkelen. 

Wat het Radboudumc onderscheidt van andere umc’s van Nederland? Nijmegen! Hoe mooi is het om te werken en wonen in een plaats waar zowel stadse allure als een gemoedelijke en ontspannen sfeer en een bosrijke omgeving samenkomen? En dankzij onze aandacht voor jouw werk-privébalans – flexibele werktijden en thuiswerken behoren tot de mogelijkheden – kun je er volop van genieten.

Bekijk onze vacatures

Bij ons kom je verder

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. Of je hart nu ligt bij zorg, onderzoek of onderwijs, bij ons kom je verder. We gaan voor de beste zorg. Ben jij er klaar voor om verder te denken en anders te werken?

lees meer

Bij ons kom je verder

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. Of je hart nu ligt bij zorg, onderzoek of onderwijs, bij ons kom je verder. We gaan voor de beste zorg. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Ben jij er klaar voor om verder te denken en anders te werken? Doe mee. Maak het verschil. 

Bij ons is alles teamwork. Elk hoofd, elk hart doet mee. Dat zie en voel je als je bij ons binnenkomt. Aan onze oprechte aandacht voor de patiënt en voor elkaar. We kijken naar morgen en zien dat de zorg slimmer, beter en duurzamer kan én moet. Van het inzetten van artificial intelligence tot het opleiden van topprofessionals. Van toekomstbestendige zorg tot het voorkomen van ziekte. Kijk jij met ons mee vooruit? Wat je functie ook is, jij verandert de zorg, vandaag en morgen.

Bekijk onze vacatures

  • Medewerkers
  • Intranet