Denk verder werk anders

De Radboudumc Health Academy is hét onderwijs- en opleidingsinstituut voor iedereen die werkzaam is in de zorg. Gezondheidszorg is mensenwerk. Wij willen betekenisvol zijn voor de gezondheidszorg van de toekomst. Dat vraagt om investering in de opleiding van (toekomstige) zorgprofessionals. Daarom biedt de Radboudumc Health Academy een divers opleidingsaanbod aan voor verschillende doelgroepen: van paramedici tot verpleegkundigen en van artsen tot onderzoekers. Denk hierbij aan universitaire bachelor en masteropleidingen en vervolgopleidingen voor zowel zorg- als medisch specialisten. Voor continue professionele ontwikkeling worden (interprofessionele) trainingen en maatwerktrajecten aangeboden en congressen en symposia georganiseerd.

Samen met je collega’s (onder wie onderwijskundigen, coördinatoren, projectmanagers en planners) werk je aan interessante uitdagingen. Je werkt veel samen met health professionals; veelal artsen, verpleegkundigen en onderzoekers van het Radboudumc. Neem de krapte in de zorg, waardoor we onderzoeken hoe we het onderwijs zo efficiënt én kwalitatief mogelijk kunnen maken. Daarnaast liggen er boeiende kansen om de nieuwste inzichten op het gebied van leren en ontwikkelen toe te passen. En hoe gaaf is het om bij te dragen aan opleidingen rondom de vele innovaties in het ziekenhuis, zoals VR-brillen en artificial intelligence? Eén ding is zeker: je blijft ook zelf up-to-date. 

Daarnaast bouw je snel een netwerk op. Omdat je contacten onderhoudt met cursisten, docenten en andere collega’s binnen het Radboudumc. Maar ook omdat we veel samenwerken met de Radboud Universiteit en met hbo- en mbo-instellingen in de regio. Samen zetten we ons in voor het opleiden van de zorgprofessional van de toekomst. Bijzonder toch, dat jij er zo aan bijdraagt dat de zorg slimmer, beter en duurzamer wordt?

Bekijk onze vacatures

Werken bij Werken bij de Radboudumc Health Academy

Een baan met impact? Die heb je zeker


Denk verder werk anders

Bij de Health Academy draag je bij aan het bedenken, ontwikkelen, organiseren of plannen van nieuwe studies en trainingen voor alle health professionals van het Radboudumc. 

lees meer

Bij ons kom je verder

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. Of je hart nu ligt bij zorg, onderzoek of onderwijs, bij ons kom je verder. We gaan voor de beste zorg. Ben jij er klaar voor om verder te denken en anders te werken?

lees meer

Bij ons kom je verder

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. Of je hart nu ligt bij zorg, onderzoek of onderwijs, bij ons kom je verder. We gaan voor de beste zorg. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Ben jij er klaar voor om verder te denken en anders te werken? Doe mee. Maak het verschil. 

Bij ons is alles teamwork. Elk hoofd, elk hart doet mee. Dat zie en voel je als je bij ons binnenkomt. Aan onze oprechte aandacht voor de patiënt en voor elkaar. We kijken naar morgen en zien dat de zorg slimmer, beter en duurzamer kan én moet. Van het inzetten van artificial intelligence tot het opleiden van topprofessionals. Van toekomstbestendige zorg tot het voorkomen van ziekte. Kijk jij met ons mee vooruit? Wat je functie ook is, jij verandert de zorg, vandaag en morgen.

Bekijk onze vacatures

Vacatures

  • Medewerkers
  • Intranet