Studeren en leren om te werken aan de gezondheids­zorg van morgen

Het Radboudumc wil een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. Dit bereiken we met deskundige en ambitieuze professionals in de gezondheidszorg. Zorgprofessionals die persoonsgerichte zorg kunnen geven, voor aantoonbare kwaliteit gaan, kunnen werken in netwerken en oog hebben voor doelmatigheid. Professionals die willen blijven groeien en ontwikkelen in veranderend zorglandschap. Daarvoor hebben we een uitgebreid aanbod van opleidingen, scholingen en trainingen. 

Academisch onderwijs

Het academisch onderwijs krijgt vorm door inhoudelijke bijdragen van (medische) professionals van verschillende afdelingen van het Radboudumc. Onze academische opleidingen zijn:
  • Geneeskunde
  • Biomedische Wetenschappen
  • Tandheelkunde
  • Molecular Mechanisms of Disease
  • Cognitive Neurosciences
Daarnaast biedt het Radboudumc bij- en nascholing en (medische) vervolgopleidingen voor zorgprofessionals en onderzoekers.

Promoveren en meer

Het Radboudumc biedt onderzoekers een leeromgeving van het hoogste niveau. Onze vele promovendi krijgen volop mogelijkheden voor hun professionele ontwikkeling. Bovendien zijn er veel unieke mogelijkheden voor postdocs, universitair docenten en hoogleraren om hun vaardigheden te blijven ontwikkelen.

Beroepsopleidingen, vervolgonderwijs en bijscholing

In samenwerking met de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN), het ROC Nijmegen en de Fontys Hogeschool bieden we beroepsopleidingen in de zorg op mbo- en hbo-niveau. Ook bijscholing, coaching en advies zitten in ons pakket.

Onderwijs- en opleidingsinstituut Radboudumc

De Radboudumc Health Academy is hét onderwijs- en opleidingsinstituut voor iedereen die werkzaam is in de zorg. Lees hier meer over ons onderwijsaanbod en evenementen.


Heb je een vraag over onderwijs?

Lees de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. lees meer

Medische vervolg­opleidingen

Medische vervolgopleidingen van Radboudumc Health Academy zijn opleidingen die basisartsen opleiden tot specialist maar ook tandheelkundige en/of klinisch technologische opleidingen.

lees meer

Verpleegkundige vervolgopleidingen

Radboudumc Health Academy verzorgt een groot aantal (door CZO erkende) vervolgonderwijsprogramma's voor zorgprofessionals die meer verdieping in de beroepsuitoefening zoeken.

lees meer

Alle scholingen

Het Radboudumc biedt een breed scholingsaanbod voor professionals die werkzaam zijn in de zorg. Bekijk hier het aanbod.

lees meer

Universitaire opleidingen

Als academisch ziekenhuis leiden we jou op tot de zorgprofessional van de toekomst. Draag jij, met ons, bij aan een significante impact op de zorg? Bekijk ons aanbod bachelor- en masteropleidingen.

lees meer

Radboudumc Health Academy Life long learning

De Radboudumc Health Academy is hét onderwijs- en opleidingsinstituut voor iedereen die werkzaam is in de zorg.

lees meer

Alle events

Het Radboudumc biedt een breed evenementen-aanbod voor professionals die werkzaam zijn in de zorg. Bekijk hier het aanbod.

lees meer

Inter­professioneel leren

Je spreekt over interprofessioneel leren en opleiden als twee of meer professies van, met en over elkaar leren om tot betere, effectieve samenwerking te komen en daarmee de uitkomsten van de zorg verbeteren. lees meer

Studeren en leren om te werken aan de gezondheids­zorg van morgen

Het Radboudumc wil een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. Dit bereiken we met deskundige en ambitieuze professionals in de gezondheidszorg. lees meer

Inloggen Bekijk je informatie in de Online leeromgeving


Career Service Maakt werk van jouw toekomst!

De Career Service Radboudumc Health Academy is er speciaal voor studenten van biomedische wetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet