Verhindering

Bel tijdig, liefst vier dagen tevoren, als u verhinderd bent. Dan kan een andere patiënt nog in uw plaats komen. U krijgt dan meteen een nieuwe afspraak. Bij niet tijdig afmelden van een afspraak kan het ziekenhuis kosten bij u in rekening brengen.

Over de polikliniek

Op de polikliniek Longziekten van het Radboudumc kunt u terecht als u in het bezit bent van een verwijsbrief. We behandelen verschillende longaandoeningen en werken intensief samen met andere afdelingen, zoals Cardiologie, Neurologie en Reumatische Ziekten. lees meer

Over de polikliniek

Op de polikliniek Longziekten van het Radboudumc kunt u terecht als u in het bezit bent van een verwijsbrief. We behandelen verschillende longaandoeningen en werken intensief samen met andere afdelingen, zoals Cardiologie, Neurologie en Reumatische Ziekten.

We hebben een aantal aandachtsgebieden: Ook kunt u hier terecht voor een aantal sneldiagnostiekprogramma’s, bijvoorbeeld bij het vermoeden op longkanker, COPD of astma.

Het Radboudumc is een opleidingsziekenhuis. Het is dus mogelijk dat u in aanraking komt met artsen in opleiding en verpleegkundigen in opleiding.

Contact

Afdeling Longziekten

(024) 361 45 79

Informatie over uw afspraak


Ik heb een afspraak op de polikliniek Longziekten

Hier vindt u informatie over uw afspraak op onze polikliniek.
 • Bij uw eerste bezoek is het van belang om een aantal zaken mee te nemen.

  lees het hier


 • Waar kunt u zich melden?

  Komt u voor een eerste afspraak in het Radboudumc? Meldt u zich dan vóór uw afspraak eerst bij de centrale inschrijfbalie bij de hoofdingang of bij ingang oost. Hier kunt u zich laten inschrijven als patiënt. Vervolgens kunt u naar onze afdeling komen.

  Op onze poli
  U meldt zich via de digitale aanmeldzuil of bij de balie op de afgesproken tijd, route 725. Daar controleren we uw administratieve gegevens en vervolgens kunt u plaatsnemen in de wachtruimte. Zodra u aan de beurt bent, roept de arts u op.

  Zorg dat u op tijd op de afspraak bent: te laat komen leidt tot overlast voor andere patiënten. De mogelijkheid bestaat dat een spreekuur door onverwachte omstandigheden uitloopt. Als u langer dan twintig minuten wacht, meldt u zich dan bij de afsprakenbalie.

 • Afsprakenkaart

  Nadat u zich hebt aangemeld, ontvangt u een afsprakenkaart. Op de afsprakenkaart staan uw persoonlijke gegevens en een registratienummer. Alle medische gegevens die over u in het Radboudumc worden verzameld, zijn gekoppeld aan dit registratienummer.

  Op de afsprakenkaart worden alle bezoeken genoteerd. Breng deze kaart bij ieder volgend bezoek mee. U kunt ook telefonisch een afspraak maken op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur via de op de afsprakenkaart vermelde telefoonnummers.

Naar uw afspraak bij Longziekten

Ingang: Hoofdingang
Gebouw: C
Verdieping: 0
Route: 725

bekijk route

Naar uw afspraak bij Longziekten

Bezoekadres

Radboudumc hoofdingang
Geert Grooteplein Zuid 10
6525 GA Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Geert Grooteplein Zuid 10
Ga naar binnen bij: Hoofdingang
Ga naar Gebouw C, Verdieping 0 en volg route 725

Uw afspraak bij het Radboudumc

Heeft u binnenkort een afspraak in het Radboudumc? Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over uw afspraak in ons ziekenhuis.

lees meer

Afdeling Longziekten

Onze afdeling is gespecialiseerd in onderzoek en behandeling bij (chronische en/of complexe) longaandoeningen.

lees meer

Onze mensen

 • Medewerkers
 • Intranet