Patientenzorg Verpleegafdelingen Verpleegafdeling Dermatologie

Verpleegafdeling Dermatologie

De verpleegafdeling Dermatologie bevindt zich op de gemengde verpleegafdeling Interne Geneeskunde en Reumatische Ziekten (EOV).

lees meer

Verpleegafdeling Dermatologie

De verpleegafdeling Dermatologie bevindt zich op de gemengde verpleegafdeling Interne Geneeskunde en Reumatische Ziekten (EOV). Tijdens uw opname komt dagelijks een dermatologisch verpleegkundige en dermatoloog (in opleiding) naar de verpleegafdeling om u te verzorgen, begeleiden en te ondersteunen in de zorg. Eenmaal per week volgt een controlebezoek “grote visite” met de verpleegkundig consulent, dermatoloog in opleiding en dermatoloog. Heeft u algemene vragen tijdens uw verblijf? Dan kunt u deze altijd stellen aan de verantwoordelijk verpleegkundige van de verpleegafdeling. 

Contact Verpleegafdeling Interne Geneeskunde en Reumatische Ziekten

Bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.
(024) 361 70 88

Maatregelen coronavirus

Er gelden nog een beperkt aantal coronamaatregelen in het Radboudumc. Zo blijft het voor iedereen vanaf 9 jaar verplicht om een mondkapje te dragen. Ook vragen we u om een zelftest te doen voor u naar het ziekenhuis komt en alleen te komen als dat volgens de coronavragenlijst veilig is. lees meer


Naar uw afspraak adres en route

Bezoekadres

Verpleegafdeling Interne Geneeskunde
Radboudumc hoofdingang
Geert Grooteplein Zuid 10
6525 GA Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Geert Grooteplein Zuid 10
Ga naar binnen bij: Hoofdingang
Volg route 495 (Verpleegafdeling Interne Geneeskunde)

Uw opname

Op de dag van opname meldt u zich bij de balie van de verpleegafdeling. U heeft een opnamegesprek met de arts-assistent van Dermatologie en een verpleegkundige.

lees meer

Uw opname


  • Op de dag van opname meldt u zich bij de balie van de verpleegafdeling. U heeft een opnamegesprek met de zaalarts van Dermatologie en een verpleegkundige. Samen met u en in overleg met de dermatoloog wordt een behandelplan opgesteld. Diezelfde dag wordt de behandeling ook meteen ingezet.


Dermato­logische zorg

Eenmaal daags komt de verpleegkundig consulent van Dermatologie voor uw dermatologische behandeling. Voor de verdere verpleegkundige verzorging zijn de verpleegkundigen van de verpleegafdeling verantwoordelijk.

Goed om te weten

Leest u ook de extra informatie als voorbereiding voor uw opname. lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet