Patiƫntenzorg Verpleegafdelingen Verpleegafdeling Dermatologie

Verpleegafdeling Dermatologie

De afdeling Dermatologie heeft geen eigen verpleegafdeling meer, maar maakt gebruik van gastbedden op verschillende verpleegafdelingen. 

lees meer

Verpleegafdeling Dermatologie

De afdeling Dermatologie heeft geen eigen verpleegafdeling meer, maar maakt gebruik van gastbedden op verschillende verpleegafdelingen. 

De medisch-verpleegkundige zorg blijft hetzelfde. Tijdens uw opname komt dagelijks een dermatologisch verpleegkundige en dermatoloog (in opleiding) naar de verpleegafdeling voor de behandeling, verzorging, begeleiding en ondersteuning in de zorg. Eenmaal per week volgt ook een controlebezoek door een dermatoloog. Heeft u algemene vragen tijdens uw verblijf? Dan kunt u deze altijd stellen aan de verantwoordelijk verpleegkundige van de verpleegafdeling.


Uw opname bij het Radboudumc

Wordt u binnenkort opgenomen op een van onze verpleegafdelingen? Of bent u met spoed bij ons opgenomen? Dan komt er veel op u af. Hier vindt u informatie over het voorbereiden op een opname, de opnamedag, uw verblijf en uw ontslag.


Op de afdeling

Op de dag van opname hoeft u zich niet aan te melden. U kunt meteen doorlopen via het hoofdgebouw A naar de verpleegafdeling, die vermeld staat in uw uitnodigingsbrief met opnamedatum, tijd en routenummer. 

lees meer

Op de afdeling


  • Op de dag van opname hoeft u zich niet aan te melden. U kunt meteen doorlopen via het hoofdgebouw A naar de verpleegafdeling, die vermeld staat in uw uitnodigingsbrief met opnamedatum, tijd en routenummer. 

    Bij de balie van de verpleegafdeling neemt de afdelingssecretaresse al uw persoonlijke gegevens samen met u door. De verpleegkundige haalt u op. U krijgt een opnamegesprek met de zaalarts en een verpleegkundige van de afdeling. Samen met u en in overleg met de dermatoloog wordt een behandelplan opgesteld. Diezelfde dag wordt de behandeling ingezet. 
     


Dermatologische zorg

  • Eenmaal daags komt de verpleegkundig consulent van Dermatologie voor uw dermatologische behandeling.
  • Voor de verdere verzorging zijn de verpleegkundigen van de verpleegafdeling verantwoordelijk.

Afdeling Dermatologie

De afdeling Dermatologie richt zich op de behandeling van huidaandoeningen. Naast de zorg voor patiƫnten houden we ons ook bezig met onderwijs en onderzoek.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet